• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ХОТЕЛ ЈУНИОР, ТРАГ, КРАЉЕВИ ЧАРДАЦИ - 2 нок(15)
БЕРАТ – ЕЛБАСАН - еднодневна (6)
КОРЧА – ПОГРАДЕЦ - еднодневна (6)
ТИРАНА - шопинг секоја сабота (6)
Србија – манастир ТУМАНЕ еднодневна(6)
Aparthotel Kopaonik (25)
Zupa Wellness & Spa - Kopaonik (25)
Hotel Srebrna lisica 3* Kopaonik (25)
Копаоник - 3 ноќевања со превоз (29)