САРТИ

Vila Amagio - 10/15 ноќи (100)

Локација: Вила Amagio се наоѓа на 140 метри од градската плажа и 450 метри од центарот на Сарти.

Содржина на комплексот: Нудиме вкупно четиринаесет сместувачки единици, дванаесет студија и два апартмани. Во подрумот има четворокреветен апартман со брачен кревет и единечен кревет во спалната соба, а во просторијата каде што е кујната има уште еден единечен кревет. Во подрумот има и пет трикреветни студија со еден брачен и еден единечен кревет. На првиот кат се сместени две трокреветни студија со по еден брачен кревет и по еден единечен кревет, а има можност и за дополнителен. Потоа има три трокреветни студија кои немаат можност за вметнување дополнителен кревет, но имаат еден брачен кревет и еден единечен и еден петкреветен апартман кој има еден брачен кревет и софа во спалната соба, и еден единечен кревет во соба со кујна. На вториот кат има две трикреветни студија со еден брачен и еден единечен кревет. Собите се со помала квадратура.

Содржина на собите: Сите сместувачки единици се опремени со кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, садови, тостер, котел и кафемат) наменети за приготвување лесни оброци, бања, крпи, клима вклучена во цената на изнајмување, ТВ и WiFi (ниско проток). Сите сместувачки единици имаат сопствена тераса и седење. Во дворот има скара, додека во подрумот има заедничка дневна. Чистењето, менувањето постелнина и пешкири трае пет дена. СТРОГО Е ЗАБРАНЕТО – употреба на тави и пржење на риби

 

АРАЖМАНИ НА 10 НОЌЕВАЊА

Vila

Tip

20.05

30.05

30.05

09.06

04.06

14.06

09.06

19.06

14.06

24.06

19.06

29.06

24.06

04.07

29.06

09.07

04.07

14.07

09.07

19.07

14.07.-24.07

19.07.-29.07

24.07.-03.08

29.07.-08.08

03.08.-13.08

08.08.-18.08

13.08

23.08

18.08

28.08

23.08

02.09

28.08

07.09

02.09

12.09

07.09

17.09

12.09

22.09

17.09

27.09

22.09.

02.10.

Vila
Amagio
TV, AC

1/2 Std

90*

120*

160*

200*

235*

505

540

575

620

665

705

685

625

505

220*

210*

200*

155*

110*

85*

1/3 Std

80*

105*

130*

155*

175*

515

550

585

630

675

725

700

635

545

175*

165*

155*

125*

100*

85*

1/3+1 Std

80*

105*

130*

155*

175*

545

590

635

675

715

755

730

665

645

175*

165*

155*

125*

100*

85*

1/4 App

85*

110*

135*

165*

170*

600

645

695

730

765

850

840

790

660

155*

140*

125*

115*

105*

85*

1/5 App

80*

100*

125*

145*

150*

635

685

735

765

795

885

880

835

700

135*

125*

110*

105*

95*

85*

Upotreba klime

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

АРАЖМАНИ НА 15 НОЌЕВАЊА

Vila

Tip

20.05

04.06

30.05

14.06

04.06

19.06

09.06

24.06

14.06

29.06

19.06

04.07

24.06

09.07

29.06

14.07

04.07

19.07

09.07

24.07

14.07.-29.07.

19.07.-03.08.

24.07.-08.08.

29.07.-13.08.

03.08.-18.08.

08.08

23.08

13.08

28.08

18.08

02.09

23.08

07.09

28.08

12.09

02.09

17.09

07.09

22.09

12.09

27.09

17.09

02.10

Vila
Amagio
TV, AC

1/2 Std

170*

205*

255*

320*

695

775

845

890

970

1020

1060

1040

980

840

695

315*

295*

250*

195*

145*

1/3 Std

145*

170*

200*

235*

730

790

860

905

985

1040

1090

1065

1000

885

765

250*

230*

200*

165*

145*

1/3+1 Std

145*

170*

200*

235*

835

845

925

975

1055

1095

1135

1110

1045

995

935

250*

230*

200*

165*

145*

1/4 App

155*

180*

215*

240*

910

930

1015

1055

1135

1185

1260

1250

1210

1080

915

210*

190*

170*

155*

145*

1/5 App

140*

160*

190*

205*

970

980

1075

1110

1185

1235

1315

1305

1275

1140

970

185*

165*

150*

140*

115*

Upotreba klime

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Uračunata

Легенда

 • 1/2 Std – Двокреветно студио;
 • 1/3 Std – Трокреветно студио;
 • 1/3+1 Std – Трокреветно студио со помошен кревет;
 • 1/4 App - Четворокреветен апартман;
 • 1/5 App - Петокреветен апартман;
 • Free - Бесплатна употреба на клима

 

*Цените со ѕвездичка се цени за пакет аражман за сместување и превоз по особа.

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

 

 

– едно дете, до 7 год., во кревет со родителите бесплатно. Две деца се третираат како едно возрасно лице.

 

Услови за деца до 10 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат):

 • Едно дете до 7 години – бесплатно во кревет со родители, плаќа само превоз доколку го користи и има свое седиште во автобус.
 • Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.
 • Лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.
 • Доколку имате потреба од креветче, при резервација на аранжманот потребно е да се нагласи дека агенцијата го обезбедува по цена од 2 еур/ден.

Услови за неискористени кревети во сместувачки единици:
– кревети кои не се користат и се во собата се доплаќаат 70% од цената на пакетот

 

 • 50% при пријавување, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање. Доколку страните не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.
 • Сите цени се изразени во евра, а плаќањето се врши во денари по курс 1евро = 62 денари.
Во цената е вклучено:
 • Пратител на патувањето
 • Сместување во апартманите или студијата на база 10 ноќевања или 15 ноќевања
 • Цените со (*) се пакет аражман, сместување и превоз по особа.

Во цената не е вклучено:

 • Автобуски превоз според ценовникот од табелата (освен во случај на смени со * каде е вклучен превозот),
 • меѓународно здравствено осигурување на патниците – плаќањето се врши кај организаторот на патувањето,
 • задолжителна доплата на име „Stay over“ данок за престој од 0,5 евра на ден по соба, плаќањето се врши на лице место ,
 • услуги кои не се наведени во програмата,
 • индивидуални и други трошоци на патниците.