• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

СТАВРОС / ЈЕРИСОС / АМУЛИЈАНИ (6)

 

1 ден (петок – 06.09.2019):  СТАВРОС / ЈЕРИСОС / АМУЛИЈАНИ

Поаѓање во раните утрински часови, околу 04:00 часот. Пристигнување во Ставрос, Јерисос и Амулијани соодветно, според уплатената програма, околу пладе и сместување во студија или апартмани. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање 1.

 

2-4 ден (сабота, недела, понеделник) – 07-09.09.2019): СТАВРОС / ЈЕРИСОС / АМУЛИЈАНИ 

Слободно време за индивидуални активности и уживање на долгата и широка песочна плажа во секое од местата соодветно. Ноќевање 2,3,4.

 

5 ден (вторник –10.09.2019): 

Напуштање на собите во 08:00 часот. Слободно време за индивидуални активности до повторното собирање на групата. Поаѓање за Битола околу 13:00 часот, во зависност од дестинацијата и во договор со водичот на групата. Пристигнување во доцните попладневни часови.

 

Цена на аранжманот:

 

СТАВРОС – в. Мина, в. Ципос

99€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/2 студио, за 2 платежни лица

79€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/3 студио, за 3 платежни лица

 

ЈЕРИСОС – в. Билис, в. Џули, в. Клер

99€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/2 студио, за 2 платежни лица

79€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/3 студио, за 3 платежни лица

69€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/4 едноспален апартман, за 4 платежни лица

59€ по лице за 4 ноќевања и превоз, во 1/6 двоспален апартман, за 6 платежни лица

 

АМУЛИЈАНИ – в. Лиманаки, в. Зефирос

119€ по лице за 4 ноќевања, превоз и брод во 1/2 студио, за 2 платежни лица 

99€ по лице за 4 ноќевања, превоз и брод во 1/2+1 студио, за 3 платежни лица 

89€ по лице за 4 ноќевања, превоз и брод во 1/4 апартман, за 4 платежни лица 

79€ по лице за 4 ноќевања, превоз и брод во 1/5 апартман, за 5 платежни лица 

 

Цената на аранжманот не вклучува:

Патничкото осигурување

Туристичка такса, 0,5€ од апартман (студио) од ноќ и се плаќа во самите вили

 

Напомена:

 За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.