• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ХОТЕЛ PARK LAKESIDE 4*

Локација

Позициониран на најидеалниот дел од езерскиот брег на само 3 километри од Охрид.

Капацитет

Хотелот располага со 27 апартмани, 19 двокреветни соби,3 резиденцијални (претседателски) апартмани и ресторан со 220 места.

Услуги

 Во рамките на комплексот се вклучени терени за тенис, фудбал,надворешен базен, интернет и паркинг.

Услови за деца
00-06.99 год . гратис
07-13 год -30%