• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Sheraton Soma Bay 5* (22)

(3)

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена

Sheraton Soma Bay 5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Garden Room 690 690 690 690 753 753 753 753 753 753 753 690
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Partial Sea View 815 815 815 815 877 877 877 877 877 877 877 815
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Dbl Sea View 877 877 877 877 939 939 939 939 939 939 939 877
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Sgl Garden Room 926 926 926 926 1020 1020 1020 1020 1020 1020 1020 926
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
SGL Partial Sea View 1051 1051 1051 1051 1144 1144 1144 1144 1144 1144 1144 1051
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Sgl Sea View 1113 1113 1113 1113 1206 1206 1206 1206 1206 1206 1206 1113
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Tpl Garden Room 672 672 672 672 734 734 734 734 734 734 734 672
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Partial Sea View 796 796 796 796 858 858 858 858 858 858 858 796
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Sea View 858 858 858 858 920 920 920 920 920 920 920 858
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Напомени:

 Децата до 13,99 години се сместуваат бесплатно само доколку немаат сопствено легло.

За дополнително легло се доплаќа 10 $ на ноќ по лице.Aqua Park е со доплата.

За деца од 6 до 13,99 г. Е 10,5$ за една недела.

За возрасни над 14 години е 21$ за една недела.


Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.