VILA MAGDA (9)

Платамона Грција – ексклузивното летувалиште се наоѓа во подножјето на планината Олимп. Во овој дел на Егејското крајбрежје оваа место е најстара туристичка дестинација, топло море и културно богатствo. Бројни туристички и угостителски објекти, и медитеранската клима, пружаат незаборавен одмор за сите генерации

Вилата Магда се наоѓа на 100 метри од центарот на Платамона и 250 метри од плажата. Располага со двокреветни, трокреветни студија, четворокреветни и петокреветни дуплекс апартмани опремени со кујнски дел, тераса, ТВ, купатило и клима (се доплаќа). За време на престојот, гостите сами ја одржуваат хигиената.

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН, БЕЗ ПРЕВОЗ

 

Вила MAGDA11.06.
20.06.
20.06.
29.06.
29.06.
08.07.
08.07.
17.07.
17.07.
26.07.
26.07.
04.08.
04.08.
13.08.
13.08.
22.08.
22.08.
31.08.
31.08.
09.09.
09.09.
18.09.
број ноќевања 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Студио 02 наем 220 250 290 330 380 410 410 410 390 290 260
Студио 03 наем 240 270 310 350 395 430 430 430 410 310 280
Апартман 04 дуплекс наем 345 390 445 465 530 530 530 510 445 420 345
Апартман 05 дуплекс наем 370 410 470 490 555 555 555 535 470 440 360
ТУРИСТИЧКА ТАКСА Од 01.01.2018 година Министерството за туризам на Р.Грција има воведено туристичка такса за сите гости кои престојуваат во оваа држава, и истата се наплатува на лице место кај сопствениците на приватното сместување или на рецепција кај хотелското сместување.
НАПОМЕНА - Во студијата и апартманите се влегува првиот ден по 14.00 часот а се напуштаат последниот ден до 09.00 часот;
- Додатните односно помошните кревети во Грција се секогаш на расклопување и со помала димензија од стандардните;
- Бројот на лица кои се сместуваат во студијата/апартманите треба да биде соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патувањето;
- Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој.

ПЛАЌАЊЕ И УСЛОВИ Цените се дадени во евра а плаќањето е во денарска противвредност на еврото по курс 61.8 денари.


ЛОКАЦИЈА