• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Montenegro Beach Resort 4* (61)

Регуларна понуда од Montenegro Beach Resort 4*

 

Hotel MONTENEGRO BEACH RESORT 4*

Тип на Соба

01.04-26.05 01.10-31.10

27.05-12.06 19.09-30.09

13.06-30.06 01.09-18.09

01.07-17.07 26.08-31.08

18.07-25.08

Цена по соба на ден на база ALL INCLUSIVE

DBL std

1 ADL

84

104

152

164

187

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

98

121

152

164

187

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

112

139

174

188

214

2 ADL

112

139

174

188

214

2 ADL + 1 CHD (2-11,99)

140

173

218

234

268

DBL ss

1 ADL

97

116

167

178

201

1 ADL + 1 CHD (2-11,99)

113

136

167

178

201

1 ADL + 2 CHD (2-11,99)

129

155

190

204

230

2 ADL

129

155

190

204

230

2 ADL + 1 CHD (2-11,99)

161

194

238

254

287

Напомена:

Baby Cot - ГРАТИС

Деца до 0-1.99 - ГРАТИС

За услуга HB - се намалува 10€ по лице, за услуга ВВ се намалува 14€ по лице

Доплата за Connecting Room 30€ на ден (DBL SS)

Туристичка такса вклучена во цената!

Cancellation Policy:

Откажување на резервација без пенали до 7 дена пред Chek-In

Откажување на резервација 7-5 дена пред Chek-In ке бидат наплатаени 50% од пенали

Откажување на резервација 5-0 дена пред Chek-In ке бидат наплатено 100% пенали