Vila Grand Zivanovic 10/15 nokjevanja (100)

Локација: Вила Гранд Живановиќ се наоѓа во Олимпик Бич, на 150 метри од плажа, во мирна улица. 

Содржина на вилата: Приземјето и третиот кат првпат примија гости во 2017 година, додека првиот и вториот кат во нереновиран. Нудиме триесет и една сместувачка единица: двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, како и апартмани со четири кревети. Сите сместувачки единици се со големина од 15-25 метри квадратни. Луксузно опремениот објект располага со базен со скимер систем за прочистување на водата. Базенот е отворен само од 17-20 часот, од понеделник до сабота, базенот е затворен во недела. На приземјето на вилата има рецепција со лоби и двор, кој е идеален за дружење со други гости. Вилата има лифт. Во близина има јавен паркинг. Гранд Живановиќ е идеален избор за оние кои сакаат целосно да се релаксираат и да уживаат во својот одмор. 

Соби: Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, садови) наменета за приготвување лесни оброци, бања, крпи, клима за доплата од 7 евра на ден, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), тераса (опремена со гарнитура за седење). Чистењето е на секои 10 дена, додека промената на крпите и постелнината е на секои 5 дена. СТРОГО Е ЗАБРАНЕТО – употреба на тави и пржење на риби

 

Аранжмани на 10 ноќевања

Vila Tip 23.05.

02.06.
02.06.

12.06.
07.06.

17.06.
12.06.

22.06.
17.06.

27.06.
22.06.

02.07.
27.06.

07.07.
02.07.

12.07.
07.07.

17.07.
12.07.

22.07.
17.07.-27.07.
22.07.-01.08.
27.07.-06.08.
01.08.-11.08.
06.08.-16.08.
11.08.-21.08.
16.08.

26.08.
21.08.

31.08.
26.08.

04.09.
31.08.

10.09.
05.09.

15.09.
10.09.

20.09.
20.09.

30.09.

Vila

GRAND
ZIVANOVIC

TV, AC
-bazen-

1/2 Std 90* 110* 130* 145* 165* 320 355 395 430 465 515 500 455 400 195* 165* 135* 95*
1/3 Std 80* 95* 110* 120* 125* 335 375 415 450 485 535 520 475 470 175* 140* 105* 85*
1/4 Std 75* 85* 95* 105* 115* 395 430 470 510 555 600 595 555 540 160* 125* 90* 70*
1/2 NStd 95* 115* 135* 150* 170* 330 370 410 445 480 540 520 470 420 205* 170* 140* 100*
1/3 NStd 85* 100* 115* 125* 130* 345 380 420 460 500 550 540 500 475 180* 145* 110* 90*
1/4 App 80* 100* 110* 120* 125* 465 535 615 675 735 795 750 665 620 165* 135* 115* 85*
Употреба на клима 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден

Аранжмани на 15 ноќевања

Vila Tip 23.05.

07.06.
02.06.

17.06.
07.06.

22.06.
12.06.

27.06.
17.06

02.07
22.06

07.07
27.06

12.07
02.07

17.07
07.07

22.07
12.07.

27.07.
17.07.-01.08.
22.07.-06.08.
27.07.-11.08.
01.08.-16.08.
06.08.-21.08.
11.08

26.08
16.08.

31.08.
21.08

05.09
26.08.

10.09.
31.08.

15.09.
05.09.

20.09.
15.09.

30.09.
Vila
GRAND
ZIVANOVIC
TV, AC
-bazen-
1/2 Std 165* 170* 195* 220* 455 505 565 615 675 725 765 760 715 640 565 255* 220* 150*
1/3 Std 140* 145* 160* 175* 495 530 595 645 705 755 795 790 745 725 670 210* 180* 125*
1/4 Std 120* 125* 140* 155* 575 615 680 730 805 855 895 895 855 855 820 200* 155* 105*
1/2 NStd 175* 180* 200* 230* 470 525 585 635 700 750 795 790 740 670 590 270* 230* 160*
1/3 NStd 145* 150* 170* 180* 515 545 605 655 725 775 815 815 775 740 685 220* 185* 135*
1/4 App 140* 145* 165* 175* 680 755 865 960 1065 1135 1185 1150 1065 975 895 215* 180* 130*
Употреба на клима 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден 7€ на ден
Легенда
  • 1/2std - Двокреветно Студио
  • 1/2 NStd - Двокреветно Студио во реновираниот дел
  • 1/3std - Трокреветно Студио
  • 1/3 NStd - Трокреветно Студио во реновираниот дел
  • 1/4 Std - Четворокреветно Студио
  • 1/4 app - Четворокреветен Апартман
  • 1/4 NStd - Четворокреветно Студио во реновираниот дел

– Продадените студија/апартмани се означени со црвено

Попуст – FIRST MINUTE:
За целосна уплата при резервација, одобруваме попуст од 5%. Акцијата трае од 1 март до 30 април

– Изборот на спратност, поглед или број на соба не е возможен, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Локација: Вила Гранд Живановиќ се наоѓа во Олимпик Бич, на 150 метри од плажа, во мирна улица. 

Содржина на вилата: Приземјето и третиот кат првпат примија гости во 2017 година, додека првиот и вториот кат во нереновиран. Нудиме триесет и една сместувачка единица: двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија, како и апартмани со четири кревети. Сите сместувачки единици се со големина од 15-25 метри квадратни. Луксузно опремениот објект располага со базен со скимер систем за прочистување на водата. Базенот е отворен само од 17-20 часот, од понеделник до сабота, базенот е затворен во недела. На приземјето на вилата има рецепција со лоби и двор, кој е идеален за дружење со други гости. Вилата има лифт. Во близина има јавен паркинг. Гранд Живановиќ е идеален избор за оние кои сакаат целосно да се релаксираат и да уживаат во својот одмор. 

Соби: Сите сместувачки единици се опремени со мини кујна (фрижидер, мини електричен шпорет, садови) наменета за приготвување лесни оброци, бања, крпи, клима за доплата од 7 евра на ден, LCD телевизор, WiFi (слаб проток), тераса (опремена со гарнитура за седење). Чистењето е на секои 10 дена, додека промената на крпите и постелнината е на секои 5 дена. СТРОГО Е ЗАБРАНЕТО – употреба на тави и пржење на риби

 

Сезонски услови за деца до 10 години:
– едно дете, до 10 години, во кревет со родители – бесплатно.  Две деца се третираат како еден возрасен.

 

 

1. Доплата за еднокреветна соба (1/1) е полната цена што ја плаќа другото лице.
2. Услови за деца до 10 години и доплати за дополнителни кревети (попустите важат само кога веќе има две лица кои целосно плаќаат):
– Децата плаќаат 70% од цената на аранжманот, имаат сопствен кревет и седиште во автобус.
– лице на дополнително легло плаќа 70% од цената на аранжманот, има дополнителен кревет и седиште во автобус.
Доколку имате потреба од креветче, при резервација на аранжманот потребно е да се нагласи во агенцијата за да може да се обезбеди со доплата по цена од 2 еур/ден.

3. Услови за неискористени кревети во сместувачки единици:
– кревети кои не се користат и се во собата се доплаќаат 70% од цената на пакетот

 

 

– 50% при пријавување на резервација, остатокот најдоцна 30 дена пред датумот на поаѓање.  Доколку странките не го платат преостанатиот износ до целосната цена на аранжманот во пропишаниот рок, се смета дека се откажале од користење на аранжманот и дека резервацијата е откажана.

 

 

  • Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.
  • Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.
  • Организаторот го задржува правото да ги продаде своите слободни капацитети преку понудите LAST MINUTE по цени кои се различни од оние во ценовникот. Странките кои го платиле аранжманот по цените објавени во овој ценовник немаат право да бараат надоместок за разликата во цената.