• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Хотел ОАЗИС Саранда (28)

Од страста за туризам и угостителство, се роди хотел Оазис. Тоа е вистинска оаза на релаксација и забава за туристите од светот на дупките. Креаторите сакаа да ви дадат сè што е убаво и пријатно за вашиот одмор. Гостопримството е нивниот мотив. Вашето насмеано лице е нивна среќа. Со удобни и пригодни услови, Ви нудат луксузни соби и апартмани, со ТВ плазма, климатизиран, фрижидер-бар, туш, балкони со панорама со поглед на море.

 

DOUBLE ROOM – ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

услуга

01.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
15.07.2021

16.07.2021
31.08.2021

01.09.2021
30.09.2021

DOUBLE

НП

54.5

69.8

80.7

54.5

SINGLE

НП 

50.1

65.4

75.2

50.1

2+1 CHD (0-5,99)

НП 

54.5

69.8

80.7

54.5

2+1 CHD (6-12,99)

НП 

67.6

82.8

93.7

67.6

TWIN ROOM WITH BALCONY - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во € 

DOUBLE

НП

54.5

80.7

89.4

54.5

STANDARD SEA VIEW WITH BALCONY - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во € 

DOUBLE

НП

63.2

91.6

100.3

63.2

TRIPLE

НП

56.7

69.8

76.3

56.7

2+1 CHD (0-5,99)

НП

63.2

91.6

100.3

63.2

2+1 CHD (6-12,99)

НП

81.7

100.3

112.3

81.7

JUNIOR SUITE SEA VIEW - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во € 

2PAX

НП 

82.8

100.3

119.9

82.8

3PAX

НП

104.6

121

140.6

104.6

2+1 CHD (0-5,99)

НП

82.8

100.3

119.9

82.8

2+1 CHD (6-12,99)

НП

95.9

113.4

133

95.9

DOUBLE/TWIN ROOM - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПП

54.5

69.8

80.7

54.5

SINGLE

ПП

50.1

65.4

75.2

50.1

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

54.5

69.8

80.7

54.5

2+1 CHD (6-12,99)

ПП

67.6

82.8

93.7

67.6

TWIN ROOM WITH BALCONY - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПП

54.5

80.7

89.4

54.5

STANDARD SEA VIEW WITH BALCONY - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПП

63.2

91.6

100.3

63.2

TRIPLE

ПП

56.7

69.8

76.3

56.7

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

63.2

91.6

100.3

63.2

2+1 CHD (6-12,99)

ПП

81.8

100.3

112.3

81.8

JUNIOR SUITE SEA VIEW - ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

2PAX

ПП

82.8

100.3

119.9

82.8

3PAX

ПП

104.6

121

140.6

104.6

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

82.8

100.3

119.9

82.8

2+1 CHD (6-12,99)

ПП

95.9

113.4

133

95.9