• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA LAURA

Вилата Laura e централно лоциранa во Скијатос, 7 минути пешки од пристаништето. Оддалечена е 11,3 км од плажата Кукунарис и околу 1 км од плажата Мегали Амос.
Располага со 10 климатизирани соби со мини кујни со фрижидери и шпорет. Собите имаат приватни опремени балкони. Бесплатен безжичен интернет, ТВ, апарати за кафе/чај. Паркинг со доплата на лице место.

 
Растојание до плажите:
Растојанијата се прикажуваат до најблиската 0,1 милја и километар.
Куќа на Пападијамантис - 0,4 км
Пристаниште Скиантос - 0,6 км
Плажата Мегали Амос - 0,8 км
Плажа Василијас - 2,2 км
Псарохома - 3 км
Плажа Мегас Гиалос - 3,3 км
Плажа Ахладис - 3,3 км
Плажа Ксанемос - 3,6 км
Никотсара - 4,7 км
Цункраис - 4,6 км
Лаларијас - 5 км
Плажа Лаларија - 5,5 км
Плажа Параскеви - 6,6 км
Вромолимнос - 6,8 км
Плажа Дијаманди - 7,5 км

 

Вилата потврдува дека ги следи практиките за чистење и дезинфекција на Health First (Грција) и потврдува дека се придржува до практиките за чистење и дезинфекција на Безбедно патувања (WTTC - Global).


Надоместоци:
Следниве такси и депозити се наплаќаат од вилата за време на услугата, пријавувањето или одјавувањето.
Паркинг самостојно: 10 евра на ден. Надоместоците и депозитите може да не вклучуваат данок и се предмет на промена, за кои агенцијата нема одговорност и е на товар на гостинот.

Задолжителни такси и даноци:
Градски данок наметнува: 0,50 евра по сместување, по ноќевање.


Инструкции за пријавување:
Може да важат доплати за дополнително лице и да се разликуваат во зависност од политиката за имот. Можно е да се бара документ за идентификација со фотографија издадена од владата и кредитна картичка, дебитна картичка или готовински депозит при пријавувањето за случајни трошоциСпецијалните барања се предмет на достапност при пријавувањето и може да предизвикаат дополнителни трошоци; не може да се гарантираат посебни барања.  


Специјални упатства за пријавување:
Рецепцијата е отворена секој ден од 06:00 - 02:00 часот. Ако планирате да пристигнете по полноќ, ве молиме контактирајте ја вилата на контактот на ваучерот издаден од агенцијата. Персоналот во вилата ќе ги пречека гостите при пристигнувањето.

Време на пријавување:
14:00 часот

Време на завршување на пријавувањето:
полноќ

Минимална возраст за пријавување:
18

Време на одјавување:
11:00 часот