• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Alf Leila We Leila 4* (22)

                                                                                                               
Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена

Alf Leila We Leila 4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
DBL Family Bunk Beds Room 597 597 597 597 597 597 597 659 690 690 690 675
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Dbl Standard 473 473 473 473 473 473 473 515 535 535 535 525
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 346 346 346 346 346 346 346 367 377 377 377 372
Sgl Standard 597 597 597 597 597 597 597 659 690 690 690 675
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 408 408 408 408 408 408 408 439 454 454 454 447
TRL Family Bunk Beds Room 585 585 585 585 585 585 585 647 678 678 678 663
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard 461 461 461 461 461 461 461 502 461 523 523 512
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот

Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.