• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ШОПИНГ ВО СОЛУН поаѓање од Прилеп (5)

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН   

 

Термини:

19.01.2023г.

28.01.2023г.


Поаѓање во 05 ч од Прилеп на договорено место со попатни одмори и пристигнување во Солун околу 10 ч. Кратко панорамско разгледување на градот: Виа Игнациа, црквата Св. Димитрија, Белата Кула…Слободно време низ Солун но и можност за уживање – возење со брод-кафич низ Солун- скиот залив со убав поглед на Солун од море со вклучен 1 пијалок. Бродот претворен во кафич на вода поаѓа од пристаништето од кај Белата кула и ве води на 30 мин. пловење(во зависност од временските услови).Потоа посета на трговските шопинг центри: КОСМОС, ИКЕАЏАМБО и ЛИДЛ. Доцна попладнето заминување за Македонија и пристигнување во вечерни часови.

 

ЦЕНА:  940 денари

 

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

– превоз со туристички автобус на наведената релација;

– организација на патувањето.


Во цената не се вклучени следните услуги:

– патничко здравствено осигурување – 60ден

-возење со брод-кафич низ Солунскиот залив со убав поглед на Солун, со вклучен 1 пијалок -5 еур (пријавување и резервација во агенција)

 

Пријавување и резервации до 16.01.2023 година.