• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

BEACH ALBATROS RESORT 4* (22)

                                                                                                    
Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена
                                                                                         
Beach Albatros Resort  4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Family Room 830 830 830 830 830 830 830 892 923 923 923 908
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Dbl Sea View 690 690 690 690 690 690 690 732 753 753 753 742
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 454 454 454 454 454 454 454 475 486 486 486 480
Dbl Standard 628 628 628 628 628 628 628 670 690 690 690 680
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 423 423 423 423 423 423 423 444 454 454 454 449
Sgl Sea View 923 923 923 923 923 923 923 985 1016 1016 1016 1001
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 571 571 571 571 571 571 571 602 617 617 617 610
Sgl Standard 830 830 830 830 830 830 830 892 923 923 923 908
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 524 524 524 524 524 524 524 555 571 571 571 563
TRL Family Room 818 818 818 818 818 818 818 880 911 911 911 895
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Sea View 678 678 678 678 678 678 678 719 740 740 740 730
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard 616 616 616 616 616 616 616 657 678 678 678 668
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот

Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.