• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Flower House & Bungalows 10/12 ноќи -сопствен превоз (53)

Flower House cе наоѓа на само 40 m oд брегот во преубав двор. Идеална за семеен одмор со скара во дворот и чистење на половина од престојот. Сите апартмани имаат SAT TV и клима вклучена во цената, интернет и паркинг.

Во дворот, на околу 120 m позади куќата се наоѓаат бунгаловите Flower. На приземје, со убави, пространи балкони, кујна делумно одделена од делот за спиење со француски и класичен кревет или два француски кревети. Чистење е на секој 3 дена. Сите имаат TV, интернет и клима вклучена во цената, како и паркинг.

 

 
 

FLOWER HOUSE

 

FLOWER BUNGALOWS

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

*ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2022 НАМЕСТО ПОПУСТ МОЖНА Е ЗАМЕНА ЗА ГРАТИС ОДМОР ИЛИ ОДМОР СО 50% ПОПУСТ ОД 10. – 20. МАЈ!

За комплетна уплата со резервација, постои можност за замена на попустот за сместување во терминот од 10. – 20.05.2022, и тоа:

– за комплетна уплата со резервација за престој во термините со почеток од 20.05. – 12.06. и 28.08. – 24.09., се одобрува попуст од 50% на цената на наемот за избраното сместување

– за комплетна уплата со резервација за престој во термините со почеток од 13.06. – 27.08., се одобрува ГРАТИС сместување за соодветниот број на лица, во периодот од 10. – 20.05., во објект по избор на организаторот. Објектот се одредува 7 – 10 дена пред почетокот на патувањето.

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90


https://www.google.com/maps?ll=39.989398,23.898081&z=16&t=m&hl=en-US&gl=MK&mapclient=embed&cid=15763601063638469760