• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

POLYDEFKIS HOTEL & APARTMENTS**** (28)

HOTEL & APTS POLYDEFKIS – KAMARI – SANTORINI (30 м. од плажа)

 

Период /

Сместување

Капацитет

на лица

01.05.-05.06.

16.09.-15.10.

06.06.-05.07.

31.08.-15.09.

 

06.07.-30.08.

Супериор студио

1 - 2

108 €

 

138 €

156 €

Супериор апартман

1 - 2

132 €

180 €

216 €

Екстра возрасно лице во АПТ

-

35 €

35 €

35 €

Екстра дете (2-10 г.) во АПТ

-

25 €

25 €

25 €

-          Цените се дадени во ЕУР по студио или Апартман, на ден, на база Ноќевање со појадок, за 2 лица

-          СУПЕРИОР СТУДИО – за 2 лица, со дупли лежај или 2 моно кревети, со балкон или тераса – комплетно реновирано !!!

-          АПАРТМАН  – за 2 или 4 лица со дупли кревет или 2 моно кревети, со балкон или тераса

-          СУПЕРИОР АПАРТМАН – за 2 или 4 лица со дупли кревет или 2 моно кревети, со балкон/комплетно реновирани !!!