• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

GIROMANIA HOUSE (53)

                                                                                                               
Vila Giromania се наоѓа на самиот морски брег карши плажата. Нуди двокреветни и трикреветни студија од кои се поголем број со страничен или директен поглед на море. Сите се опремени со кујна: фрижидер, решо, садови и прибор сразмерно на бројот на леглата, купатило, балкон, TV и клима со доплата од 3 еур на ден. Во приземјето е ресторан за брза храна. Промена на постелнината е еднаш во текот на престојот.
               
                                    
15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.02.2019
10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.03.2019
5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.05.2019
                                                                                            
                                                                                                                           
 Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч
 за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови...)
 дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет
 било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур
 По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може
 плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден
TАКСАТА ЗА ПРЕСТОЈ ВО ВИСИСНА ОД 0,5 ЕУР НА ДЕН ПО СМЕСТУВАЧКА ЕДИНИЦА (СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС) ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!