TORONI BLUE SEA 3* (1)

Локација: Хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од најпопуларните песочни плажи на Ситонија.
Хотелски содржини: Рецепција, ресторан, отворен базен, бар на базен, бар на плажа, бежичен интернет (wi-fi), паркинг...
Сместување: Хотелот е организиран во два сместувачки дела од различна категорија.
Депанданс (Old wing **+) -> Студија-соби на приземје, прв и втор кат. Собите се опремени со тераса/балкон, бања, мини бар, клима уред...
Плажа: Песочна плажа со сопствен бар.
Услуга: Полупансион (појадок и вечера)

Напомена: Согласно категоријата, собите во "Old Wing" делот се чистат еднаш неделно (пред пристигнување на гостите), за одржување на собите, сервисирање на опремата и дополнителни услуги, потребно е гостите да се обратат до рецепцијата на хотелот.

ЛЕТО 2024 - Ценовник за смена (сабота-сабота)
- 15% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА !!!

Престој во термин: Услуга DBL Economy (2+1)
приземје
DBL Standard (2+1)
1 и 2 кат
DBL Standard (2+1+exb)
1 и 2 кат
04.05. - 11.05.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 
11.05. - 18.05.2024 7 HB 214 182  242 206  242 206 €
18.05. - 25.05.2024 7 HB 214 182  242 206  242 206 
25.05. - 01.06.2024 7 HB
214 182 
242 206 € 242 206 
01.06. - 08.06.2024 7 HB 214 182 € 242 206 € 242 206 
08.06. - 15.06.2024 7 HB 294 250 € 319 271  319 271 
15.06. - 22.06.2024 7 HB 294 250 € 319 271 € 319 271 €
22.06. - 29.06.2024 7 HB 347 295  403 343  403 343 €
29.06. - 06.07.2024 7 HB 347 295  403 343  403 343 
06.07. - 13.07.2024 7 HB 347 295  403 343  403 343 
13.07. - 20.07.2024 7 HB 375 319  417 354 € 417 354 
20.07. - 27.07.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
27.07. - 03.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 €
03.08. - 10.08.2024 7 HB 375 319  417 354 € 417 354 €
10.08. - 17.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 € 
17.08. - 24.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 €
24.08. - 31.08.2024 7 HB 294 250   319 271  319 271 
31.08. - 07.09.2024 7 HB 294 250   319 271  319 271 
07.09. - 14.09.2024 7 HB 294 250   319 271  319 271 
14.09. - 21.09.2024 7 HB 214 182   242 206   242 206  
21.09. - 28.09.2024 7 HB 214 182   242 206   242 206  
28.09. - 05.10.2024 7 HB 214 182   242 206   242 206  
05.10. - 12.10.2024 7 HB 214 182   242 206   242 206  
ЛЕТО 2024 - Ценовник за смена (недела-недела)
- 15% ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА !!!

Престој во термин: Услуга DBL Economy (2+1)
приземје
DBL Standard (2+1)
1 и 2 кат
DBL Standard (2+1+exb)
1 и 2 кат
05.05. - 12.05.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
12.05. - 19.05.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
19.05. - 26.05.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
26.05. - 02.06.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
02.06. - 09.06.2024 7 HB 225 191  253 215  253 215 
09.06. - 16.06.2024 7 HB 294 250   319 271 € 319 271 €
16.06. - 23.06.2024 7 HB 302 257   331 281   331 281  
23.06. - 30.06.2024 7 HB 347 295  403 343  403 343 
30.06. - 07.07.2024 7 HB 347 295  403 343  403 343 
07.07. - 14.07.2024 7 HB 351 298  405 344  405 344 
14.07. - 21.07.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
21.07. - 28.07.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
28.07. - 04.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
04.08. - 11.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
11.08. - 18.08.2024 7 HB 375 319  417 354  417 354 
18.08. - 25.08.2024 7 HB 363 309  403 343  403 343 
25.08. - 01.09.2024 7 HB 294 250   319 271  319 271 
01.09. - 08.09.2024 7 HB 294 250   319 271  319 271 
08.09. - 15.09.2024 7 HB 283 241  308 262  308 262 
15.09. - 22.09.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
22.09. - 29.09.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
29.09. - 06.10.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €
06.10. - 13.10.2024 7 HB 214 182  242 206 € 242 206 €

 

ПОПУСТИ и ДОПЛАТИ:
За 1 дете од 0-11,99 г. -100% 
За 2 дете 2-11,99 г. -50% (во 2+2 соба) 
За 3 возрасен 12+ г. -30% 
За 4 возрасен 12+ г. -50%

* Доплата за дополнително дете 0-5.99 г. 100 € (во 2+1 или 2+2 соба)

Собите се наоѓаат во анекс зградата на хотелот - "Old Wing"
DBL GF (economy) на приземје | DBL 1F/2F (standard) на прв и втор кат