• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Apartments Monaco (61)

APARTMENTS MONACO

Тип на Соба

Бр на лица

05.06 - 25.06

26.06 - 20.07

21.07 - 15.08

16.08 - 01.09

02.09 - 01.10

Цена по соба / Ноќевање со Појадок

Studio 02+1 sv

2-3

73

97

121

110

94

App 04 sv, 1bdrm

4

85

121

157

121

105

App 04+1 sv/2 bdrms

4-5

97

145

169

145

116

Studio 03 sv

3

73

97

121

99

94

App 03 sv

3

85

109

145

116

105

Tуристичкат такса вклучена во цената!