• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

La Mer 3* (61)

Hotel LA MER 3* 

Тип на соба

01.04 - 10.06 21.09 - 31.10

11.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

Цена по соба на ден

Ноќевање со Појадок

DBL /std

1 ADL

37

49

58

71

1 ADL + CHD(2-12)

37

49

58

71

1 ADL + CHD(2-12) + INF

37

49

58

71

1 ADL + 2 CHD(2-12)

53

69

82

100

2 ADL

44

57

68

84

2 ADL + CHD (2-12)

55

72

85

105

2 ADL + CHD (2-12) + INF

55

72

85

105

2 ADL + INF

44

57

68

84

2 ADL + 2 INF

44

57

68

84

3 ADL

64

83

99

121

Доплата за Вечера / по лице на ден

7

7

7

7

Baby Cot - 5€ на ден

Цена по апартман на ден на база НАЕМ

 

01.04 - 09.06 21.09 - 31.10

10.06 - 30.06 01.09 - 20.09

01.07 - 10.07 21.08 - 31.08

11.07 - 20.08

App 04/1

53

75

99

116

Family room ssv / 2

2 adl

55

67

81

99

2 adl + 1 chd ( 2-11.99)

74

91

110

134

2 adl + 2 chd ( 2-11.99)

94

114

138

168

3 adl

80

97

118

144

3 adl + 1 chd ( 2-11.99)

99

121

147

178

4 adl

99

121

147

178

Можност за доплата на Појадок 6€ по лице на ден, за Вечера 7€ по лице на ден. Оброците се служат во Х.Обала.

Tуристичка такса вклучена во цената!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД