• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АНТАЛИЈА чартер од Скопје 3

 

Чартер Програма Лето 2019 АНТАЛИЈА 
(Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара...)


 

* КОНКРЕТНИ ИНФОРМАЦИИ И КАЛКУЛАЦИИ ЗА АРАНЖМАНОТ ПОБАРАЈТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА 


 ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                    
- Превоз со авион со вклучени аеродромски такси на релација Скопје – Анталија – Скопје, со компанијата “Sun Express”.
- Услуга на сместување во избраниот хотел на база на избраната услуга за време на избраниот термин. 
- Трансфер Аеродром – хотел – Аеродром.
- Услугите на претставникот на организаторот или ино - партнерот на дестинацијата.
- Трошоци за организација на програмата."                    
                    
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                    
- Задолжително патничко осигурување.
- Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии."                    
                    
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:                    
- Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62,0 ден. за 1 ЕВРО. 
- За резервација потребна е аконтациска уплата од минимум 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а останатиот износ се плаќа најдоцна 14 дена пред започнување на аранжманските услуги.


* ВАЛИДНОСТ НА ПАСОШОТ ДА БИДЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦИ ОД ДАТУМОТ НА ПРИСТИГНУВАЊЕ 
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ  


 

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПОНУДАТА НА ХОТЕЛИ


    ПОПУСТИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!!!
ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ
АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

 

НАПОМЕНИ:
- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА
- ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
- ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
- ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
- ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ

 

АЛАНИЈА

 

БЕЛЕК

 

КЕМЕР

 

СИДЕ