• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПОЛИХРОНО

Janis Beach House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

Janis Beach се наоѓа на самиот брег блиску до центарот на Полихроно. На приземјето има пекара. Во понуда се двокреветни, трокреветни студија, четворокреветни апартмани. Поголем број на апартманите има директен поглед на море. Сите трокреветни студија имаат еден брачен и еден стандарден кревет. Сите четворокреветни апартмани имаат спална соба со 2 кревети и кујнски дел со фрижидер, решо, садови и прибор сразмерно бројот на леглата, каде е и еден брачен кревет. Сите имаат TV и клима, вклучена во цената, а постелнината се менува еднаш во текот на престојот. Нуди и Wi Fi.

 
 

 
 

Плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч

По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

За хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови…)

Промени на веќе потврдена резервација во ист објект и ист термин се наплаќаат 15 еур

Промена на датумот на патување и/или промена на куќата се пресметува како отказ од патување

 

ТРОШОЦИ ЗА ОТКАЗ ОД ПАТУВАЊЕ

10% ако патувањето се откаже од 150 до 45 дена пред почетокот на патување,

15 % ако патувањето се откаже од 44 до 30 дена пред почетокот на патување,

30 % ако патувањето се откаже од 29 до 20 дена пред почетокот на патување,

40 % ако патувањето се откаже од 19 до 15 дена пред почетокот на патување,

80 % ако патувањето се откаже од 14 до 10 дена пред почетокот на патување,

90 % ако патувањето се откаже од 9 до 6 дена пред почетокот на патување,

100 % ако патувањето се откаже од 5 до 0 дена пред почетокот на патување или во текот на патувањето

.

ЗА ВАЛИДНА РЕЗЕРВАЦИЈА БЕЗ ПОПУСТ Е ПОТРЕБНА УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА, ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС 1 ЕУР=62 ДЕН. ОСТАНАТИОТ ДЕЛ СЕ ДОПЛАЌА НАЈДОЦНА МЕСЕЦ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ.