• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Porat 2+* (61)

Hotel PORAT 3* 

Tип на соба

Бр на лица

01.06-14.06

15.06-30.06

01.07-14.07 20.08-31.08

15.07-19.08

01.09-30.09

Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок

DBL pv

2

53

61

68

73

65

DBL sv

2

51

63

73

77

68

Dbl+extra bed pv

2-3

58

73

82

90

77

DBL+ex. bed sv

2-3

65

80

94

99

85

APP 04 sv/1bdrm

2-4

83

97

119

133

109