• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АВТОБУСКИ ПРОГРАМИ

Азурен брег 3НП (23)
(Тоскана)Фиренца-Чинкве Тере 3НП (Монтекатини- Пиза- Сиена- Сан Џимињано ) (23)
Прага 3НП (Карлови Вари - Дрезден - Виена) (23)
Кападокија со Истанбул и Солено езеро 4НП (23)
Виена - 2НП (23)
Истанбул со Принцески острови 3НП (23)
Италија 3НП (Драч-Бари-Помпеа-Неапол-Рим-Фиренца) (23)
Милано (Џенова-Лугано - Комо - Сирмионе) 3НП (23)
Стразбур - Колмар 3НП (23)
Виена Париз | Прага | Минхен 5НП (23)
Венеција ( Трст- Милано - Верона) 2НП (23)
Прага (Карлови Вари - Виена)- 2НП (23)
Будимпешта ( Виена - Сент Андреа) - 2НП (23)
Будимпешта 3НП ( Виена - Сент Андреа-Естергом - Вишеград) (23)
Кападокија со Солено Езеро 3НП (23)
Кападокија АВИОН (23)
Лутра/Едипсос (64)
Пролом Бања (64)
Соко Бања (64)
Луковска Бања (64)
Тоскана/Чинкве Тере (64)
Венеција/Верона/Фиренца (64)
Нови Сад со Палич и Суботица (67)
Истанбул 2НП (65)
Истанбул 3НП (65)
ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА (3НП) (65)
ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА (2НП) (65)
БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-СЕНТ АНДРЕА 2НП (65)
ВИЕНА - 2НП (65)
МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-СИРМИОНЕ - 2НП (65)
ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-СИРМИОНЕ-ТРСТ - 2НП (65)
Венеција/Трст/Верона/Сирмионе- 2НП поаѓање од Прилеп (5)
Сараево/Мостар/Вишеград/Мокра Гора - 2НП (5)
Атина-Пелопонез-Пиреа-Глифада-Сунион 2НП (5)
БУДВА-ДУБРОВНИК-ХЕРЦЕГ НОВИ-ИГАЛО-ЦЕТИЊЕ-ОСТРОГ-ТИРАНА (5)
БУДИМПЕШТА и ВИЕНА - 2НП (5)
СОКО БАЊА- НИШ- ЛЕСКОВАЦ- С.ПЕЧЕЊЕВЦЕ (5)
Солун – ЛУТРАКИ – Воден (5)
ПРАГА – КАРЛШТАЈН – КАРЛОВИ ВАРИ – БРАТИСЛАВА / 2НП (5)
БЕЛГРАД - НОВИ САД - СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ / 2НП (5)
БУКУРЕШТ ДРАКУЛА ТУРА (Трансилванија – Романија) / 2НП (5)
ИСТАНБУЛ поаѓање од Прилеп / 2НП (5)
СПЛИТ – ДУБРОВНИК – ШИБЕНИК – МАКАРСКА – ТРОГИР – КРКА / 2НП (5)
РИМ – ВАТИКАН – БАРИ – НЕАПОЛ / 2НП (5)
ВЕСЕЛА ШУМАДИЈА (9)
ЗАГРЕБ - РИЈЕКА - ОПАТИЈА - ПУЛА - ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА (9)