• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Nadalina (61)

Регуларна понуда од Aparments Nadalina

 

VILLA NADALINA 3*  

Тип на соба

Бр на лица

01.06 - 30.06

01.07 - 31.08

01.09 - 30.09

Цена по соба на ден

Studio

2

35

55

42

App

3

53

66

63

1 Bed Room Aparment

3

55

68

65

4

64

88

77

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација