• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Bela Vista Hotel 4* Саранда (28)

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 62МКД

 

BELLA VISTA HOTEL / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.12.2021
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
ONE BEDROOM APARTMENT
2PAX 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
3PAX 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
2+1 CHD (0-11,99) 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
QUADRUPLE SEA VIEW
2PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
3PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
4PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
2+1 CHD (0-11,99) 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
FAMILY SEA VIEW
2PAX 65 76 87 109 120 87 76
3PAX 65 76 87 109 120 87 76
2+1 CHD (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
3+1 CHD (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
RELEASE DAYS 7 7 7 7 7 7 7

 

Во цената не е вклучена задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур, дете од 2-11,99год – 1еур на ден

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 15 дена пред пристигање – без пенали , по овој период 100% пенали