• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Sunshine House (53)

Sunshine се наоѓа на плажата во Неи Пори. Овој објект има комфорни петокреветни и шестокреветни дуплекс апартмани, со и без поглед на море и двокреветни студија. На приземјето се наоѓа beach bar. Сите сместувачки единици се наоѓаат на прв и втор кат, имаат основно опремена кујна, купатило, тераса, ТВ, бежичен интернет и клима уред. Секој од дуплексите има по 2 клими кои се наплаќаат дополнително, на лице место. Постелнината се менува еднаш за време на престојот.

 

Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч
за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови…)
дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет
било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур
По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може
плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден
TАКСАТА ЗА ПРЕСТОЈ ВО ВИСИСНА ОД 0,5 ЕУР НА ДЕН ПО СМЕСТУВАЧКА ЕДИНИЦА (СТУДИО/АПАРТМАН/ДУПЛЕКС) ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!

ЗА ВАЛИДНА РЕЗЕРВАЦИЈА БЕЗ ПОПУСТ Е ПОТРЕБНА УПЛАТА ОД МИН. 50% ОД ВКУПНАТА СУМА, ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС 1 ЕУР=62 ДЕН. ОСТАНАТИОТ ДЕЛ СЕ ДОПЛАЌА НАЈДОЦНА МЕСЕЦ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ.