• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Havana Bungalows10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Havana Bungalows и Havana beach bar се наоѓаат во мирниот дел на Лептокарија, на најубавиот дел од плажата поделена со улицата, додека центарот е оддалечен околу 200 метри. 

Содржина на вилата: Нудиме седум новоизградени мезонети, со и без дополнителен кревет на приземје, тип бунгалов, опкружени со прекрасна тревна површина каде има лежалки и чадори за уживање и игралиште за најмладите. Објектот располага со летна кујна и скара сместени во задниот дел на комплексот каде што сите гости можат да подготвуваат оброци, така што во мезонетите не е дозволено готвење и носење јадења од надвор, туку само појадок и лесни оброци. На гостите на вилата им е обезбеден приватен паркинг. Љубезните домаќини на вилата зборуваат српски. Гостите имаат на располагање лежалки и чадори на плажа со задолжително консумирање пијалоци и простор за складирање на багаж на последниот ден од престојот. Havana Bungalows е идеален за семејства со деца, но и за оние кои сакаат да уживаат во мирен одмор и убава околина. 

Опис на собите: Во долниот дел на мезонетота има софа кревет, погоден за двајца возрасни и фотелја во форма на дополнителен кревет, кујна (без тави), клима вклучена во цената, WiFi (слаб проток) и ТВ. На горното ниво, односно галеријата има брачен кревет и излез на тераса со поглед кон градината. Сите мезонети се опремени со тостер, котел, фен, крпи и сеф кој е бесплатен за користење. Крпите и постелнината се менуваат на секои 3 дена, додека чистењето е секојдневно.

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

Aranžmani na 10 noćenja

Vila Tip 24.05

03.06
03.06

13.06
08.06

18.06
13.06

23.06
18.06

28.06
23.06

03.07
28.06

08.07
03.07

13.07
08.07

18.07
13.07

23.07
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08

27.08
22.08

01.09
27.08

06.09
01.09

11.09
06.09

16.09
11.09

21.09
21.09

01.10
Havana
Bungalows
TV, AC
-plaža-
1/2 Mez 115* 185* 200* 215* 260* 565 600 635 690 745 805 795 735 575 235* 215* 200* 140*
1/3 Mez 105* 145* 160* 170* 195* 575 610 645 700 755 815 805 745 585 190* 175* 165* 115*
1/4 Mez 95* 125* 135* 145* 160* 585 620 655 710 765 825 815 755 595 165* 155* 140* 105*
1/4+1 Mez 95* 125* 135* 145* 160* 615 650 685 740 795 855 845 785 625 165* 155* 140* 105*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06.

23.06.
13.06.

28.06.
18.06.

03.07.
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Havana
Bungalows
TV, AC
1/2 Mez 260* 275* 300* 345* 795 885 955 1005 1100 1170 1230 1215 1160 985 800 325* 300* 220*
1/3 Mez 210* 210* 230* 260* 830 900 970 1020 1120 1185 1245 1230 1175 1030 870 265* 240* 180*
1/4 Mez 170* 180* 195* 215* 860 915 985 1035 1135 1200 1260 1245 1190 1075 935 225* 205* 160*
1/4+1 Mez 170* 180* 195* 215* 890 965 1035 1085 1185 1250 1310 1295 1240 1125 985 225* 205* 160*
Upotreba klime Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata Uračunata
Легенда
  • 1/2 Mez - Dvokrevetni mezonet, apartman na dva nivoa;
  • 1/3 mez - Trokrevetni mezonet, apartman na dva nivoa;
  • 1/4 mez - Četvorokrevetni mezonet, apartman na dva nivoa;
  • 1/4+1 mez - Četvorokrevetni mezonet, apartman na dva nivoa sa pomoćnim (metalnim) krevetom na rasklapanje ili foteljom na izvlačenje;
  • Free - Besplatna upotreba klime.

Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.