• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Dolce Vita (61)

Аparments DOLCE VITA 3*  

Тип на Соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден на база НАЕМ

Studio 02+1 sv

3

50

56

66

86

73

55

53

APP 03+1 sv/2 1 bdrm

2-4

70

79

88

103

92

73

70

Доплата за Појадок 5€ по лице на ден