Авионски летови

ДИРЕКТНИ АВИОНСКИ ЛЕТОВИ 

*** сите цени се во еден правец и се променливи

Полетување од Скопје

До дестинација Ден на полетување Ценa
BASEL Mulhouse вторник, четврток, сабота 84 €
BRUSSELS вторник, недела 79 €
DORTMUND среда, недела 63 €
DUSSELDORF среда, сабота 119 €
EINDHOVEN понеделник, петок 41 €
GOTHENBURG понеделник, петок 31 €
ISTANBUL вторник, четврток, петок, недела 65 €
LONDON Luton вторник, четврток, петок, сабота 63 €
MALMO понеделник, среда, петок 36 €
MILAN Bergamo среда, недела 31 €
MEMMINGEN / 
Munich
четврток, недела 105 €
ROMЕ вторник, четврток, недела 145 €
STOCKHOLM 
Skavsta
понеделник, петок 31 €
VENICE Treviso понеделник, петок 31 €
ZURICH секој ден освен вторник 149 CHF

Полетување од Охрид

До дестинација

Ден на полетување

Ценa
BRUSSELS вторник, недела 79 €
ZURICH недела 280 CHF

Полетување од Солун

До дестинација

Ден на полетување

Ценa
BADEN BADEN * 55 €
BRUSSELS * 65 €
BUDAPEST * 49 €
OSLO * 52 €

* за денови на полетување - информации во агенцијата

Полетување од Софија

До дестинација

Ден на полетување

Ценa
BARCELONA * 80 €
BOLOGNA * 34 €
BRUSSELS * 70 €
FRANKFURT * 60 €
KIEV * 60 €
LARNACA * 70 €
MADRID * 90 €
PARIS * 90 €
ROME * 50 €
VALENCIA * 70 €

* за денови на полетување - информации во агенцијата

Полетување од Белград

До дестинација

Ден на полетување

Ценa
OSLO * 50 €
PARIS * 50 €

* за останати летови од Белград, обратете се во агенцијата
* за денови на полетување - информации во агенцијата

За авионски билети со полетување од ТИРАНА и ПРИШТИНА, информирајте се во агенцијата .