• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

VILA JANIS (85)

 

1 ДУПЛЕКС  на 2 нивоа со 2 СПАЛНИ  и 2 КУПАТИЛА  и  1 ТРИПЛЕКС  - со 3 СПАЛНИ  и 2  КУПАТИЛА
 60 -70 метри од плажа, располага со:


ДУПЛЕКС АПАРТМАН -   1/2+1/2+2 + 2+ 1–  површина - 98 м2 -   (погоден за 2 фамилии )

Апартманот е на 2 нивоа - спрата  -  2 спални + 2 купатила +  1 кујна со трпезарија + дневна   со 1 единечен + 1 дупли на отварање  и од дневната се излегува на тераса со поглед на море - 2 клими – вклучени во цената, wi- fi , паркинг)

На  првото ниво  - 1 спална со дупли кревет , 1 купатило - 1 кујна со трпезарија + дневна  -+ во дневната 1 единечен + 1 дупли на отварање  и тераса со поглед на море . 
Првото и второто ниво се поврзани со внатрешни мермерни скали.
Второто ниво - спрат  - 1 спална со 1 дупли кревет  + 1 дупли на отварање + 1 купатило


ТРИПЛЕКС АПАРТМАН –  1/2+ 1/2 + 1/2+ 2 + 2  –површина - 115 м2   (погоден за 2  - 3 -фамилии  -2- 3 пара ) 

Апартманот е на 2 нивоа  -   3 спални + 2 купатила +  1 кујна со трпезарија + дневна    + во дневната + 2 дупли кревети на отварање  + 4 тераси од кои 
2 тераси со поглед на море. ( клима – вклучена во цената, wi- f , паркинг)


На  првото ниво  - 1 спална со дупли кревет , 1 купатило - 1 кујна со трпезарија + дневна + во дневната 2 дупли кревети на отварање  и од дневната се излегува на 1  тераса со поглед на море  + 1 балкон.

Второто ниво - спрат  - со внатрешен  балкон во галерија 2 спални  со 1 дупли кревет  + 1 купатило -  2 балкони - 1 со поглед море

 ( 3 спални  +  дневна со  кујна - трпезарија , 2 купатилa, wi – fi,  паркинг, 4  балкони - 2 со поглед море и   клима – вклучени во цената )

* Цените се изразени во евра за изнајмување на студиа и апартмани за 5,6,7 или 8 ноќевања.
* Автобуски превоз – Битола – Полихроно – Битола  или  сопствен превоз.
* Цените се изразени во евра за изнајмување на студиа и апартмани за 7 или 8 ноќевања.
* Собите се напуштаат во 09.oo часот по локално време ,  а сместување  после 14.oo  часот по  локално време.
* За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости.
* Плаќањето е  во денарска противредност 

   ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е 0,5 ЕВРА НА ДЕН , И СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА.

Напомена:Задолжително патничко здравствено осигурување. Агенцијата организатор не може да  ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот  како бесплатна услуга.Странките треба да го предадат апартманот  во  исправна состојба , како што го примиле,а во  случај на  направена штета странките се должни да си ја  платат на лице место.