• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

БУГАРИЈА

 

РЕДОВЕН ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА    ПРЕВОЗ 1 (36)


СКОПЈЕ - КУМАНОВО - К.ПАЛАНКА-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР 

ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ 21:00 

КУМАНОВО: 21:30 

КРИВА ПАЛАНКА :22:00

ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ : ( СЕ ТРГНУВА ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ)

СОНЧЕВ БРЕГ 13:30

НЕСЕБАР         14:00

ПОМОРИЕ      14:30

БУРГАС            15:00

ЦЕНА НА ПОВРАТЕН БИЛЕТ:

СКОПЈЕ-БУРГАС-ПОМОРИЕ-СОНЧЕВ БРЕГ-НЕСЕБАР  45 ЕВРА ЕДЕН ПРАВЕЦ 30 ЕВРА ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 30 ЕВРА…

 

ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА НАЈМАЛКУ 5 ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ, ВО СПРОТИВНО ВЕ ЗАДОЛЖУВАМЕ ЗА УПЛАТА НА БИЛЕТОТ.

КУРС НА ПРЕСМЕТУВАЊЕ 1 ЕВРО = 62 ДЕНАРИ

 

 

      JУЛИ                                                          АВГУСТ

 

СКОПЈЕ – БАНСКО – ВЕЛИНГРАД - СКОПЈЕ

 

ПОАЃАЊЕ ОД СКОПЈЕ 22:00

ВРАЌАЊЕ ОД ВЕЛИНГРАД 12:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ ВРАЌАЊЕ ОД БАНСКО ВО 13:00 ПО МАКЕДОНСКО ВРЕМЕ

 

ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1500 ДЕН. 

ЕДЕН ПРАВЕЦ БИЛЕТ 1200 ДЕН 

ЗА ДЕЦА ДО 12 ГОД ПОВРАТЕН БИЛЕТ 1200 ДЕН 

ТЕРМИНИ ЗА ОДЕЊЕ НА СЕКОЈ ПЕТ ДЕНА :  10.07,  15.07,  20.07, 25.07, 30.07,  05.08, 10.08, 15.08,

ВРАЌАЊЕ:  11.07,   16.07,  21.07,   26.07, 31.07, 06.08,11.08,16.08,  

 

За клиентите од Источна и Западна Македонија кои патуваат за море и Велинград трансферот до и од Скопје е бесплатен преку нашите редовни автобуски линии Скопје – Велес-Штип – Кочани- Виница – Пехчево – Берово  ( 08.45  тргнува од Скопје , во 17.00 од Берово) и   Скопје – Охрид ( во 08.30 тргнува од Скопје , во 17.30  од Охрид )

 

ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА    ПРЕВОЗ 2 (42)

ПОАЃАЊЕ 

ВРАЌАЊЕ

број на ноќевања

21.06

29.06

7

28.06

06.07

7

05.07

13.07

7

12.07

20.07

7

19.07

27.07

7

26.07

03.08

7

02.08

10.08

7

09.08

17.08

7

16.08

24.08

7

23.08

31.08

7

30.08

еден правец

----

Цена на повратен билет= 45 евра, дете до 12 год.=35 евра

Поаѓање од ВЕЛЕС ,СКОПЈЕ, КУМАНОВО И КРИВА ПАЛАНКА  за БУРГАС, ПОМОРИЕ, НЕСЕБАР, СОНЧЕВ БРЕГ     

Велес         19.20 бензинска Макпетрол спроти Костурницата 

Скопје        20.00 Пошта 2-паркингот кај Нова Жел. – од страната на Маџар Мало 

Куманово   20.30 бензинска Макпетрол 

К.Паланка  21.40 спроти бензинска Макпетрол

 

Враќање од Бугарија 

Сончев Брег-автобуска-хотел Кубан                     12.00 бг време 

Несебар–автобуска спроти Вила Ламбов             12.30 бг време 

Поморие- кај новиот Аква Парк                             12.45 бг време

 Бургас    -кај  Техномаркет                                     13.00 бг време         

 

 

ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА    ПРЕВОЗ 3 (68)

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ + сместување 

На релација:

Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип
                                                                                                                         
Прво тргнување во месец јуни (17.06.2019 и 24.06.2019)
                                                                                                                            
Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2019 -секој ден. + 30.08.2019 год.)
Последно враќање во месец август(31.08.2019 и 07.09.2019 год.)

 

                                                                                                                                                                  
Тргнување од Штип во 20:30 часот кај Нова пошта(стадион)Штип 
Тргнување од Несебар во 13:00 часот(наше време)-пред Хотел Феста Панорама
Цена за превоз повратна карта за возрасен:45 €-(2790 денари)
Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 30 €-(1860 денари)
Цена за превоз во еден правец за возрасен: 30 €-(1860 денари)
Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 20 €-(1240 денари)
Напомена:
Задолжителна резервација за враќање со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија или во агенцијата во Бугарија во новиот дел на Несебар-наспроти хотел Феста Панорама(во зградата). 
Работно време: 17-20 часот по локално време.
Поаѓање од Сончев Брег:
13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Кубан)
Поаѓање од Несебар:
13:00 по МК време / 14:00 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Феста Панорама)
Поаѓање од Старо Поморие:
13:30 по МК време / 14:30 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Ново Поморие:
13:40 по МК време / 14:40 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Бургас:
14:00 по МК време / 15:00 по БГ. време (на бензинската OMV,во близина на Метро)