Alexandros House-10 ноќи/сопствен превоз (53)

+5% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА ЗА ПРЕСТОЈ ОД 01.06-29.06.2022

Се наоѓа во стариот дел на Сарти на угорница над црквата на околу 250 m од градската плажа, а исто толку од увалите. На само 120 m од центарот, a сепак далеку од бучавата и галамата. Реновирана е 2010 год и нуди интернет, SAT TV, клима вклучена во цената. Сите се со пространи тераси, a поголемиот број имаат преубав панорамски поглед на море и Сарти. Студија и апартмани на прв кат, поради новоизгрдената куќа повеќе немаат поглед на море, па доколку е тоа главната причина за избор на оваа куќа,  одберете сместување на повисоките катови.

 
 

 
 

 За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

*Гратис одмор или 50% попуст подразбира дека ако сте ја платиле целата сума во готово со резервација нпр. за 4 лица за било која смена и во траење од 10 ноќи, ќе добиете гратис одмор од 10.05. за 4 лица и траење од 10 ноќи некаде на Ситонија, од капацитетите на организаторот. За термините 20.05-12.06 и 28.08-24.09 се остварува 50% попуст а за резервација од 13.06 – 27.08. 100% бесплатен. Точната куќа и место ќе ја знаете 7 дена пред поаѓање

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

 

ЛОКАЦИЈА:

https://www.google.com/maps/place/Alexandros/@40.099081,23.978082,16z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x44fd29a870835248!8m2!3d40.0990811!4d23.9780819?hl=en-US