• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Tamara (61)

Регуларна понуда од Aparments Tamara

 

Apartments TAMARA

Tип на Соба

Бр на соба

22.05 - 04.06

05.06 - 25.06

26.06 - 16.07

17.07 - 21.08

22.08 - 10.09

11.09 - 24.09

25.09 - 31.10

Цена по соба на ден / НАЕМ

Sngl garden

1

20

24

29

33

30

26

22

DBL garden

2

26

29

33

46

37

31

29

DBL

2

29

31

35

48

40

33

31

Studio

2

31

35

46

59

48

37

33

Studio 02+1 garden

2

29

33

44

57

48

35

31

3

40

44

55

68

59

46

42

Studio 02+1

2

31

35

46

59

48

37

33

3

42

46

57

70

59

48

44

APP 4 ss 1bdrm

2-4

55

64

68

81

70

64

57

Попусти:

7% попуст за уплата до 01.05.2021

5% попуст за уплата до 15.05.2021

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација