• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Crystal Apartments-10/15 noki so sopstven prevoz (100)

Локација: Crystal Apartmants се наоѓаат во новиот дел на Лептокарија, на кратко пешачење од центарот на Лептокарија и на 70 метри од плажата. 

Содржина на вилата: Во нашата понуда располагаме со луксузно опремени мезонети и апартмани идеални за семејства или парови. Апартманите Кристал имаат паркинг простор и простор за оставање на багажот последниот ден. Идеален објект за семеен и мирен одмор во модерно и луксузно опкружување. 

Погодности на собите: Апартманите се наоѓаат на прв кат и се состојат од дневна со кујна и спална соба. Кујната има шпорет, голем фрижидер и без вградена рерна. Апартманот во дневната соба може да има или аголна софа или два единечни кревети. Мезонетите се наоѓаат на вториот кат од зградата. На долниот дел од мезонетот има дневна соба со софа кревет или два единечни кревети. На горното ниво е брачен кревет. Сите мезонети се комплетно опремени со кујна (вградена рерна, шпорет со рамна плоча и четири рингли, голем фрижидер), бања, два телевизори (со сателитска) на двете нивоа, две клима уреди кои се наплаќаат по 5 евра на ден. Чистењето е на 2 дена, додека промената на постелнината и крпите е на 5 дена. Исто така во сите сместувачки единици има WiFi (слаб проток). На терасите на сите сместувачки единици има тенди.

 

Cena je izražena samo u evrima, jer je dinarski deo aranžmana ukinut

Aranžmani na 10 noćenja

Vila Tip 24.05

03.06
03.06

13.06
08.06

18.06
13.06

23.06
18.06

28.06
23.06

03.07
28.06

08.07
03.07

13.07
08.07

18.07
13.07

23.07
18.07.-28.07.
23.07.-02.08.
28.07.-07.08.
02.08.-12.08.
07.08.-17.08.
12.08.-22.08.
17.08

27.08
22.08

01.09
27.08

06.09
01.09

11.09
06.09

16.09
11.09

21.09
21.09

01.10
Crystal Apartments
TV, AC
1/2 Mez 95* 165* 180* 195* 225* 475 510 545 600 655 715 700 645 515 215* 195* 180* 120*
1/3 Mez 85* 125* 140* 150* 165* 485 520 555 610 665 725 710 655 525 170* 160* 145* 95*
1/4 Mez 75* 105* 115* 125* 135* 495 530 565 620 675 735 720 665 535 145* 135* 120* 85*
1/2 App 95* 165* 180* 195* 225* 485 520 555 610 665 725 710 655 525 215* 195* 180* 120*
1/3 App 85* 125* 140* 150* 165* 495 530 565 620 675 735 720 665 535 170* 160* 145* 95*
1/4 App 75* 105* 115* 125* 135* 505 540 575 630 685 745 730 675 545 145* 135* 120* 85*
Upotreba klime 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno 5€ dnevno

Aranžmani na 15 noćenja

Vila Tip 24.05.

08.06.
03.06.

18.06.
08.06.

23.06.
13.06.

28.06.
18.06.

03.07.
23.06.

08.07.
28.06.

13.07.
03.07.

18.07.
08.07.

23.07.
13.07.

28.07.
18.07. – 02.08.
23.07. – 07.08.
28.07. – 12.08.
02.08. – 17.08.
07.08. – 22.08.
12.08.

27.08.
17.08.

01.09.
22.08.

06.09.
27.08.

11.09.
01.09.

16.09.
06.09.

21.09.
16.09.

01.10.
Crystal
Apartments
TV, AC
1/2 Mez 220* 235* 270* 300* 670 740 800 860 950 1020 1080 1060 1010 865 710 295* 270* 190*
1/3 Mez 170* 175* 200* 225* 695 755 820 885 965 1035 1095 1080 1025 900 765 230* 210* 150*
1/4 Mez 130* 140* 165* 180* 720 770 835 890 980 1050 1110 1095 1040 930 810 195* 175* 130*
1/2 App 225* 240* 275* 305* 680 755 830 875 965 1035 1095 1080 1025 875 715 295* 280* 200*
1/3 App 175* 180* 205* 225* 705 770 835 890 980 1050 1110 1095 1040 910 770 230* 220* 160*
1/4 App 135* 145* 170* 180* 730 785 850 905 995 1065 1125 1110 1055 940 815 195* 185* 140*
Upotreba klime 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno 5 € dnevno
Легенда
  • 1/2 Mez – Dvokrevetni Mezonet, apartman na dva nivoa;
  • 1/3 Mez – Trokrevetni Mezonet, apartman na dva nivoa;
  • 1/4 Mez – Četvorokrevetni Mezonet, apartman na dva nivoa.

– Crvenom bojom su obeleženi prodati studiji/apartmani
– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smeštaj i prevoz, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi

 

Во студијата или апартманите се влегува првиот ден од престојот во 15:30 часот (по локално време), а студијата и апартманите се напуштаат последниот ден од престојот најкасно до 09:00 часот (по локално време). Патниците влегуваат во исчистени и сподготвени сместувачки единици, но за време на престојот се должни да се грижат за нивната хигиена. Сите апартмани и студија имаат основен кујнски прибор и опрема, но не и тоалетна хартија и средства за хигиена. Не е можно да се избере кат, поглед или број на соба, освен ако не е поинаку наведено во програмата.

Во случај на недоволен број пријавени патници, агенцијата го задржува правото да откаже или организира одредени поаѓања во соработка со друга агенција. Минималниот број на патници за организација на аранжманот е 30. Во случај на откажување, минималниот рок е 15 дена пред почетокот на аранжманот.