• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Aparments Meduza (61)

APARMENTS МEDUZA 3*

Тип на Соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден на база НАЕМ

DBL french balcony

2

31

35

44

57

46

37

31

DBL pv

2

33

37

46

59

48

40

33

DBL ss

2

35

40

48

62

51

42

35

STUDIO 02 ss

2

42

51

59

66

62

55

46

АРР 03+1 garden/1bdrm

3

44

53

62

86

64

55

44

4

57

66

75

88

77

68

57

Доплата за појадок 5€ по лице на ден