• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

LAST MINUTE

 

Најнови информации , слободни капацитети , Last minute  ...

Посетете ја нашата FB страница T.A.Meridijan-Kicevo  ...

 

(24)

Дата на поаѓањеВилаОписЦена
25-09-2019 Вила Џорџ Нидри Лефкада

7 ноќевања за 3 лица

59 €
25-09-2019 Вила Димас Парга

7 ноќевања за 2 и 3 лица

59 €
25-09-2019 Вила Олива Парга

7 ноќевања за 3 лица

1/2- 59 евра; 1/3- 69 €
25-09-2019 Вила Лукас Врахос

7 ноќевања за 4 лица

59 €
25-09-2019 Хотел Мирто Врахос

7 ноќевања со појадок

59 по лице €
25-09-2019 Вила Саваш Врахос

наем на вила

159 €
25-09-2019 Вила Атанаси Амудиа

7 ноќевања за 3 лица

59 €
25-09-2019 See view apartments

7 ноќевања за 4 лица

99 €
25-09-2019 Вила Дина Амудиа

7 ноќевања за 3 и 4 лица

1/3- 59 евра; едноспален апартман 69 €
25-09-2019 WHITE SANDS Врахос

7 ноќевања за 3 и 4 лица

59 €
25-09-2019 Вила Маргарита Канали

7 ноќевања за 4 лица

1/4 лукс 59 евра; едноспален апартман 69 €
25-09-2019 Вила Ирини Врахос

7 ноќевања за 4 лица

59 €
25-09-2019 Вила Јонио Катизма Лефкада

7 ноќевања за 3 лица

59 €
27-09-2019 Вила Гиатрас Лаганас Закинтос

7 ноќевања со превоз

1/2- 90 евра по лице; 1/2+1-80 по лице €

 

(20)

Термин Број на ноќевања Објект Локација Тип на студио Цена
20.09 – 27.09.2019 7 Вила Гиатрас Лаганас – Закинтос 1/2 и 1/2+1 80 евра/пакет по лице
20.09 – 27.09.2019 7 Вила Маринос Лаганас – Закинтос 1/2 80 евра/пакет по лице
21.09 – 28.09.2019 7 Вила Мелиа Неи Пори 1/3 79/наем на студио
21.09 – 28.09.2019 7 Вила Аронис Неи Пори 1/2 и 1/4 79 и 99 евра/наем на студио
21.09 – 28.09.2019 7 Вила Анемохади Сивири 1/4 АПП 99 евра/наем на студио
22.09 – 29.09.2019 7 Вила Рафаил Пефкохори 1/3 69 евра/наем на студио
22.09 – 29.09.2019 7 Вила Вергина Ханиоти 1/3, 1/4 и 1/4 АПП 79, 89 и 99 евра/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Афродити Нидри – Лефкада 1/2 49 евра/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Фиоре Парга 1/2,1/3+1, 1/2+1 и 1/4 АПП 69,89 и 99/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Џорџ Нидри – Лефкада 1/2 49 евра/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Јонио Катизма – Лефкада 1/3 69 евра/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Маргарита Канали – Превеза 1/3 и 1/4 еко 49 евра/наем на студио
25.09 – 02.10.2019 7 Вила Пелагос Врахос 1/2+1 89 евра/наем на студио
27.09 – 04.10.2019 7 Вила Гиатрас Лаганас – Закинтос 1/2 и 1/2+1 80 и 90 евра/пакет по лице
27.09 – 04.10.2019 7 Вила Маринос Лаганас – Закинтос 1/2 90 евра/наем на студио
28.09 – 05.10.2019 7 Вила Аронис Неи Пори 1/2, 1/3 и 1/4 59,69 и 79/наем на студио
28.09 – 05.10.2019 7 Вила Мелиа Неи Пори 1/3 59 евра/наем на студио
28.09 – 05.10.2019 7 Вила Данос Лептокарија 1/3 59 евра/наем на студио

 

(26)

за дата  објект сместување услуга цена
22.09-28.09 Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа  1/4 апартман наем на ден 25 €
22.09-29.09 Вила Рафали – Пефкохори 1/3 студио наем на ден 25 €
25.09-02.10 Вила Олива – Парга 1/2 студио наем за 7 ноќи  59 €
25.09-02.10 Вила Маргарита – Канали 1/3  и 1/4 студио наем за 7 ноќи 49 €
25.09-02.10 Вила Џорџ – Лефкада 1/2 студио наем за 7 ноќи  49 €
28.09-05.10 Вила Мелиа – Неи Пори  1/3 студио наем за 7 ноќи 59 €
28.09-05.10 Вила Аронис – Неи Пори  1/2 и 1/3 и 1/4 студио наем за 7 ноќи 59 € / 69 € / 79 €