• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АРАНЖМАНИ СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

БАНСКО и САНДАНСКИ (5)
ИСТАНБУЛ со поаѓање од Кичево (6)
ИСТАНБУЛ (5)
КРИТ (5)
ВЕНЕЦИЈА и ВЕРОНА (5)
БАЊА ЛУКА - БЈЕЛИНА - ТУЗЛА - ЗЕНИЦА (5)
РИМ со поаѓање од Кичево (6)