• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ПАРГА

VILLA BELLOS (1)
VILLA MATHINA (1)
VILLA MATHIAS (1)
VILA FIORE (28)
VILA JOTA (15)
VILA SIFAKIS (15)
VILA NAKOS (15)
VILA PANSION OLGA (15)
VILA LEMONI (15)
VILA ELPIDA (15)
VILA ALEXANDROS (53)
VILA KOSTAS (53)
VILA LIMONA (53)
VILA NANOS (53)
VILA NIKAS (53)
VILA PANOS (6)
RINA HOUSE (53)
ISIDOR HOUSE (53)
ANNA HOUSE (53)
VILA SAKIS ONE (53)
VILA OLIVA (24)
VILA THEKLI (24)
VILA PAPAS (15)
VILA DIMAS (24)

                                           

 

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со студиа и апартмани. Независноста за време на престојот, прилагодена на сопствениот распоред на времето е императив за најголем дел од нејзините гости. Сето тоа е особено битно, кога ќе се земе в предвид потребната подвижност и секојдневно патување до прекрасните околни плажи, археолошки и туристички локалитети. Самиот град со својата местоположба, наметнува асистенција при сместување од страна на локалните туроператори, кои со мали комбиња и пик-ап возила од локалниот паркинг за автобуси, ги пренесуваат патниците и багажот до нивните објекти. Парга е навистина специфично, но сепак прекрасно место за незаборавен одмор.