• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

ХАНИОТИ

VILA PANORAMA (24)
VILA MARIA (6)
VILA VERGINA (24)
VILA NATASHA 10 nokji (sopstven prevoz) (26)
VILA HRISTINA 10 nokji (sopstven prevoz) (26)
VILA SOFIA (15)
VILA MARTA (15)
VILA ORFEAS (2)
VILA CHRISTINA (12)
VILA MARIA (14)
SOUSOURAS 1 HOUSE (ex Doctors) (53)
VILA SOUSOURAS sopstven prevoz (53)
AHILEAS HOUSE sopstven prevoz (53)
FANIS HOUSE sopstven prevoz (53)
VILA MARIA (53)
MACEDONIA SKY APART-HOTEL (53)
LIVAS HOUSE (53)
ASTERIOS (53)
DOCTOR’S HOUSE (53)
SOUSOURAS (53)
VILA MARIA LUX (14)
DELTA HOUSE (53)
VILA GEORGE (24)
VILA ANA (62)
VILA PALINI (62)
APARTMAN SISI (62)
S – STUDIO (73)
VILA KASANDRA 1 I 2 (59)
VILA BELA (59)

                                 

За многумина туристи, Hanioti претставува "единствен бренд" за туризмот на полуостровот Халкидики. Иако денес вакви слични места има многу повеќе, Ханиоти успева сеуште да го задржи својот стар но заслужен статус. Имено, постојаните инвестиции во нови, убави и комфорни објекти, како во минатото, така и денес, распоредени низ квалитетно организираната и уредена градска средина, на Ханиоти му го овозможиле приматот на најубаво место за одмор. Морето, плажата, многуте ресторани и објекти за забава, вклучително и големиот број на гости, оваа туристичка мека ја издвојуваат како специфична, монденска и најпрестижна во блиското опкружување.