• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АВТОБУСКИ АРАНЖМАНИ - КУШАДАСИ 10 НОЌИ

Хотел Blue Sea 3* (10)
Хотел Оzка 2+* (10)
Хотел Ogerim 2* (10)
Хотел Ayma (10)