• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

Sunrise Crystal Bay Resort 5* (22)

 

WEB страна на хотел

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена

 

Sunrise Crystal Bay Resort 5* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
DBL Deluxe GV/PV 753 753 753 784 784 784 784 808 821 821 821 809
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99  215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете 7 - 13,99 486 486 486 501 501 501 501 513 520 520 520 514
DBL Family Room GV/PV 852 852 852 877 877 877 877 902 914 914 914 904
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 13,99  215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
DBL Superior GV/PV View 728 728 728 753 753 753 753 777 790 790 790 779
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99  215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете 7 - 13,99 473 473 473 486 486 486 486 498 504 504 504 499
SGL Deluxe GV/PV 1013 1013 1013 1063 1063 1063 1063 1100 1119 1119 1119 1101
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99  215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете 7 - 13,99 616 616 616 641 641 641 641 659 669 669 669 660
SGL Superior GV/PV View 976 976 976 1013 1013 1013 1013 1051 1069 1069 1069 1054
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99  215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете 7 - 13,99 597 597 597 616 616 616 616 635 644 644 644 636
TRL Deluxe GV/PV 734 734 734 765 765 765 765 790 802 802 802 791
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Family Room GV/PV 833 833 833 858 858 858 858 883 895 895 895 885
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Superior GV/PV View 709 709 709 734 734 734 734 759 771 771 771 761
1-во дете до 13.99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.