• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

АРАНЖМАНИ СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

НЕАПОЛ, АЛБЕРОБЕЛО, КАПРИ, АМАЛФИ, ПОЗИТАНО и ПОМПЕА (28)
ПАРОС, НАКСОС и МИКОНОС (28)