• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

SPHINX AQUA PARK BEACH RESORT 4* (22)

 

Опис на хотелот

Хотел Sphinx се наоѓа на 5-минути возење од центарот на Сакала, а од аеродромот е оддалечен 6 км. Има директен излез на приватна песочна плажа со фасцинантен корален гребен. Хотелот располага со 225 соби. Секоја соба има сателитска ТВ, телефон, мини бар, клима уред, апарат за чај и кафе, сеф, фен и балкон или тераса. На гостите на хотелот на располагање им се 3 ресторани, 3 базени, анимационен тим, детски клуб, мини дискотека, детска анимација, продавници, SPA и џакузи со панорамски поглед на Црвеното Море.

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

 


Хотел Sphinx се наоѓа на 5-минути возење од центарот на Сакала, а од аеродромот е оддалечен 6 км. Има директен излез на приватна песочна плажа со фасцинантен корален гребен. Хотелот располага со 225 соби. Секоја соба има сателитска ТВ, телефон, мини бар, клима уред, апарат за чај и кафе, сеф, фен и балкон или тераса. На гостите на хотелот на располагање им се 3 ресторани, 3 базени, анимационен тим, детски клуб, мини дискотека, детска анимација, продавници, SPA и џакузи со панорамски поглед на Црвеното Море.
Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ

Цена со пресметан EB попуст кој важи за резервации до 31.01
Уплата при резервација 50%

Sphinx Resort And Aqua Park 4* 27.05.20 03.06.20 10.06.20 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
Dbl Promo Room 398 398 398 398 398 398 398 398 398 405 413 413 405 398 398 398 398
2 adl 796 796 796 796 796 796 796 796 796 811 825 825 811 796 796 796 796
2 adl + 1 chd (2-13.99) 1091 1091 1091 1091 1091 1091 1091 1091 1091 1106 1120 1120 1106 1091 1091 1091 1091
2 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1386 1386 1386 1386 1386 1386 1386 1386 1386 1401 1415 1415 1401 1386 1386 1386 1386
2 adl + 2 chd (2-13.99)(2 - 13.99) 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1456 1475 1475 1456 1438 1438 1438 1438
Dbl Standard 408 408 408 408 408 408 408 408 408 415 423 423 415 408 408 408 408
2 adl 816 816 816 816 816 816 816 816 816 830 845 845 830 816 816 816 816
2 adl + 1 chd (2-13.99) 1111 1111 1111 1111 1111 1111 1111 1111 1111 1125 1140 1140 1125 1111 1111 1111 1111
2 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1406 1406 1406 1406 1406 1406 1406 1406 1406 1420 1435 1435 1420 1406 1406 1406 1406
2 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1481 1500 1500 1481 1463 1463 1463 1463
Sgl Promo Room 448 448 448 448 448 448 448 448 448 460 472 472 460 448 448 448 448
1 adl + 1 chd (2-13.99) 743 743 743 743 743 743 743 743 743 755 767 767 755 743 743 743 743
1 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1038 1038 1038 1038 1038 1038 1038 1038 1038 1050 1062 1062 1050 1038 1038 1038 1038
1 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1115 1115 1115 1115 1115 1115 1115 1115 1115 1133 1152 1152 1133 1115 1115 1115 1115
Sgl Standard 462 462 462 462 462 462 462 462 462 475 487 487 475 462 462 462 462
1 adl + 1 chd (2-13.99) 757 757 757 757 757 757 757 757 757 770 782 782 770 757 757 757 757
1 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1052 1052 1052 1052 1052 1052 1052 1052 1052 1065 1077 1077 1065 1052 1052 1052 1052
1 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1137 1137 1137 1137 1137 1137 1137 1137 1137 1155 1174 1174 1155 1137 1137 1137 1137
TRL Promo Room 388 388 388 388 388 388 388 388 388 395 403 403 395 388 388 388 388
3 adl 1164 1164 1164 1164 1164 1164 1164 1164 1164 1186 1208 1208 1186 1164 1164 1164 1164
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1459 1459 1459 1459 1459 1459 1459 1459 1459 1481 1503 1503 1481 1459 1459 1459 1459
TRL Standard 398 398 398 398 398 398 398 398 398 405 413 413 405 398 398 398 398
3 adl 1193 1193 1193 1193 1193 1193 1193 1193 1193 1216 1238 1238 1216 1193 1193 1193 1193
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1488 1488 1488 1488 1488 1488 1488 1488 1488 1511 1533 1533 1511 1488 1488 1488 1488
TRL Family Room 423 423 423 423 423 423 423 423 423 430 438 438 430 423 423 423 423
3 adl 1268 1268 1268 1268 1268 1268 1268 1268 1268 1290 1313 1313 1290 1268 1268 1268 1268
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1563 1563 1563 1563 1563 1563 1563 1563 1563 1585 1608 1608 1585 1563 1563 1563 1563
3 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1949 1975 1975 1949 1923 1923 1923 1923
2 adl + 3 chd (2-13.99)(2-13.99)(2-13.99) 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1923 1949 1975 1975 1949 1923 1923 1923 1923

Редовен ценвоник за сезона (објавен на 05.12.2019)


Sphinx Resort And Aqua Park 4* 27.05.20 03.06.20 10.06.20 17.06.20 24.06.20 01.07.20 08.07.20 15.07.20 22.07.20 29.07.20 05.08.20 12.08.20 19.08.20 26.08.20 02.09.20 09.09.20 16.09.20
Dbl Promo Room 424 424 424 424 424 424 424 424 424 433 443 443 433 424 424 424 424
2 adl 848 848 848 848 848 848 848 848 848 866 885 885 866 848 848 848 848
2 adl + 1 chd (2-13.99) 1143 1143 1143 1143 1143 1143 1143 1143 1143 1161 1180 1180 1161 1143 1143 1143 1143
2 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1438 1456 1475 1475 1456 1438 1438 1438 1438
2 adl + 2 chd (2-13.99)(2 - 13.99) 1503 1503 1503 1503 1503 1503 1503 1503 1503 1526 1550 1550 1526 1503 1503 1503 1503
Dbl Standard 436 436 436 436 436 436 436 436 436 446 455 455 446 436 436 436 436
2 adl 873 873 873 873 873 873 873 873 873 891 910 910 891 873 873 873 873
2 adl + 1 chd (2-13.99) 1168 1168 1168 1168 1168 1168 1168 1168 1168 1186 1205 1205 1186 1168 1168 1168 1168
2 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1463 1481 1500 1500 1481 1463 1463 1463 1463
2 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1534 1534 1534 1534 1534 1534 1534 1534 1534 1557 1581 1581 1557 1534 1534 1534 1534
Sgl Promo Room 486 486 486 486 486 486 486 486 486 502 517 517 502 486 486 486 486
1 adl + 1 chd (2-13.99) 781 781 781 781 781 781 781 781 781 797 812 812 797 781 781 781 781
1 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1076 1076 1076 1076 1076 1076 1076 1076 1076 1092 1107 1107 1092 1076 1076 1076 1076
1 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1172 1172 1172 1172 1172 1172 1172 1172 1172 1196 1219 1219 1196 1172 1172 1172 1172
Sgl Standard 505 505 505 505 505 505 505 505 505 520 536 536 520 505 505 505 505
1 adl + 1 chd (2-13.99) 800 800 800 800 800 800 800 800 800 815 831 831 815 800 800 800 800
1 adl + 2 chd (2-6.99)(2-13.99) 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1095 1110 1126 1126 1110 1095 1095 1095 1095
1 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 1200 1200 1200 1200 1200 1200 1200 1200 1200 1223 1247 1247 1223 1200 1200 1200 1200
TRL Promo Room 411 411 411 411 411 411 411 411 411 421 430 430 421 411 411 411 411
3 adl 1234 1234 1234 1234 1234 1234 1234 1234 1234 1262 1290 1290 1262 1234 1234 1234 1234
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1529 1529 1529 1529 1529 1529 1529 1529 1529 1557 1585 1585 1557 1529 1529 1529 1529
TRL Standard 424 424 424 424 424 424 424 424 424 433 443 443 433 424 424 424 424
3 adl 1272 1272 1272 1272 1272 1272 1272 1272 1272 1300 1328 1328 1300 1272 1272 1272 1272
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1567 1595 1623 1623 1595 1567 1567 1567 1567
TRL Family Room 455 455 455 455 455 455 455 455 455 464 474 474 464 455 455 455 455
3 adl 1365 1365 1365 1365 1365 1365 1365 1365 1365 1393 1421 1421 1393 1365 1365 1365 1365
3 adl + 1 chd (2-13.99) 1660 1660 1660 1660 1660 1660 1660 1660 1660 1688 1716 1716 1688 1660 1660 1660 1660
3 adl + 2 chd (2-13.99)(2-13.99) 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2068 2101 2101 2068 2036 2036 2036 2036
2 adl + 3 chd (2-13.99)(2-13.99)(2-13.99) 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2036 2068 2101 2101 2068 2036 2036 2036 2036

Цените се дадени по соба и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен лет)
Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот

Цената не вклучува:

Египетска влезна виза - за патници со македонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
Цената на визата е 26$ и истата се плаќа при резервација
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.