• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НИКИТИ

VILA DIMITRA (18)
ALEXANDRA HOUSE (53)
FINIKAS GARDEN HOUSE (53)
PORTO NIKITI BLUE GREEN House (53)
STEFANIA HOUSE (53)
VILA NIKITI BEJ "A" (37)

   

НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија. Идеално место за туристи кои сакаат убава плажа, чисто море, долги прошетки покрај плажа со многу ресторани, сувенирници, детски забавни паркови и разновиден културно-забавен живот.