• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НЕИ ПОРИ

VILA MELIA (28)
VILA ARONIS (28)
VILLA MAGGAS (1)
VILLA ANASTASSIOS (1)
VILA GEORGIJA (5)
VILA VASILIS (5)
VILA TODOROS (5)
VILA GUZELIS (5)
VILA TOMAS (60)
VILA MITAKAS (66)
VILA ELVIRA (15)
VILA ZEFYROS (53)
VILA MARIA (14)
VILA ST.GEORGE (60)
ANA HOUSE sopstven prevoz (53)
ATHOS HOUSE sopstven prevoz (53)
ANGELA HOUSE sopstven prevoz (53)
MANOLAS HOUSE so sopstven prevoz (53)
ANNA HOUSE sopstven prevoz (53)
VASILA ROOMS sopstven prevoz (53)
VASILIKI HOUSE sopstven prevoz (53)
VILA APOSTOLIS (53)
GIROMANIA HOUSE (53)
VILA KATE (15)
VILA HRISTOS (15)
AZZURO HOUSE (53)
MARIA HOUSE (53)
OLGA HOUSE (53)
VASILIS HOUSE (53)
SIMPOSIO HOUSE (53)
VILA ADONIS (53)
VILA JOANNA (53)
NEPTUNE SUITES (53)
THASSOS House (53)
BOOKOVO House (53)
DESPINA ELENA House (53)
DIAS House (53)
FOTINI House (53)
GOUZELIS House (53)
VILA HRISTOS (53)
VILA ELSA (14)
KIPOS 1 HOUSE (53)
VILA MEDITERAN (14)

                                 

НЕИ ПОРИ е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност, Неи Пори има неограничен потенцијал за развој. Листата на негови карактеристики ги започнува долгата и широка песочна плажа, зелеите појаси и паркови, широките градски улици, како и големиот број на ресторани и кафетерии со прекрасен поглед кон синото море. Како дополнителни соджини за забава и рекреација, во местото се наоѓа и Луна парк, Картинг патека, спортски центар и водени спортови. Близината на Платамона и на Лептокарија, се само дополнителен мотиф за секој негов потенцијален гостин. Позитивните мислења на нашите туристи, оваа дестинација со години ја вбројуваат меѓу најбараните, а објектите кои се наоѓаат во понудата и оваа година, со нескриено задоволство Ви ги презентираме повторно.