• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НЕА ПОТИДЕА

HOUSE LITHEA (24)
VILA VERGINA (2)
VILA ISI LUX (14)
VILA ARGO (18)
VILA KOSTAS (18)
VILA BROTHERS 9 nokji (40)
VILA BABA (70)
VILA LIDIЈA (70)
VILA DINA (70)
VILA IVA (70)

 

Неа Потидеа е идеално место за фамилијарен одмор, пливање и детски занимливости, место со најширока плажа и чиста вода. Местото изобилува со најразлични таверни и ресторани на самото шеталиште во кои можете да пробате најразлична традиционална Грчка кујна.