• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

БАНСКО ХОТЕЛИ

MURITE 4* (35)
GREEN WOOD 4* (35)
PERUN LODGE 4* (35)
PERUN & PLATINUM CASINO 4* (35)
REGNUM APART-HOTEL & SPA 5* (24)
GRAND ROYALE 4* (35)
GRAND HOTEL BANSKO (22)
SUNRISE 4* (35)
Hotel MOUNTAIN PARADISE 4* (35)
ZARA 4* (24)
MARIA ANTOANETA 3* (35)
ASTERA 4* (24)
EMERALD & SPA 4* (36)
ORPHEY 4* (36)
CASA KARINA 4* (24)
HOTEL GRAMI 3* (35)
Kompleks Panorama 4* (35)
WELLNESS HOTEL BULGARIA 4* (35)

Организиран превоз на релација

Кичево – Банско – Кичево

Кичево - Сандански - Кичево

поаѓање секој ЧЕТВРТОК и НЕДЕЛА

освен периодот околу новогодишните празници


Цена: 35€ - за возрасни

Цена: 25€ - за деца од 2 до 10 години

 

Од Кичево во 05:00 час

Од Банско во 13:00 час. по локално време

 

Патниците се оставаат до најблиското пристапно место до хотелот.


Ноќи

Поаѓање

Враќање

2 ноќи

08.12.17

10.12.17

4 ноќи

10.12.17

14.12.17

3 ноќи

14.12.17

17.12.17

4 ноќи

17.12.17

21.12.17

3 ноќи

21.12.17

24.12.17

5 ноќи

24.12.17

29.12.17

4 ноќи

29.01.18

02.01.18

5 ноќи

02.01.18

07.01.18

4 ноќи

07.01.18

11.01.18

3 ноќи

11.01.18

14.01.18

4 ноќи

14.01.18

18.01.18

3 ноќи

18.01.18

21.01.18

4 ноќи

21.01.18

25.01.18

3 ноќи

25.01.18

28.01.18

4 ноќи

28.01.18

01.02.18

3 ноќи

01.02.18

04.02.18 

4 ноќи

04.02.18

08.02.18 

3 ноќи

08.02.18

11.02.18

4 ноќи

11.02.18

15.02.18

3 ноќи

15.02.18

18.02.18

4 ноќи

18.02.18

22.02.18

 3 ноќи

22.02.18

25.02.18