• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

НОВА '20 - автобус

ИСТАНБУЛ (23)
ИСТАНБУЛ со Принцески острови (23)
МИЛАНО сигурна реализација (23)
МИЛАНО-КОМО-ЛУГАНО (28)
ВЕНЕЦИЈА (23)
ПРАГА (23)
ПРАГА програм 2 (23)
ВИЕНА (23)
АЗУРЕН БРЕГ (23)
РИМ (23)
ПАРИЗ (23)
ПАРИЗ прoграм 2(23)
ФИРЕНЦА - ТОСКАНА (23)
ТИВАТ (1)
НОВИ САД (1)
БУКУРЕШТ (1)