• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

REGINA SWISS INN RESORT 4* (22)

(3)
                                                                                                                           
Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена
                                                                                            
Regina Swiss INN Resort 4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
DBL Bungalow Room 336 336 336 349 349 349 349 349 349 349 349 360
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 277 277 277 284 284 284 284 284 284 284 284 289
Dbl Promo Room 336 336 336 349 349 349 349 349 349 349 349 356
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 277 277 277 284 284 284 284 284 284 284 284 287
DBL Standard Garden Room 336 336 336 349 349 349 349 349 349 349 349 358
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 277 277 277 284 284 284 284 284 284 284 284 288
DBL Superior Pool View 368 368 368 380 380 380 380 380 380 380 380 389
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 293 293 293 299 299 299 299 299 299 299 299 304
Dbl Superior Sea View 380 380 380 392 392 392 392 392 392 392 392 402
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 299 299 299 305 305 305 305 305 305 305 305 310
DBL Deluxe Sea Front 399 399 399 411 411 411 411 411 411 411 411 420
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 309 309 309 315 315 315 315 315 315 315 315 319
SGL Bungalow Room 392 392 392 411 411 411 411 411 411 411 411 429
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 305 305 305 315 315 315 315 315 315 315 315 324
Sgl Promo Room 392 392 392 411 411 411 411 411 411 411 411 422
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 305 305 305 315 315 315 315 315 315 315 315 320
SGL Standard Garden Room 392 392 392 411 411 411 411 411 411 411 411 426
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 305 305 305 315 315 315 315 315 315 315 315 322
SGL Superior Pool View 436 436 436 454 454 454 454 454 454 454 454 469
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 327 327 327 336 336 336 336 336 336 336 336 344
Sgl Superior Sea View 454 454 454 473 473 473 473 473 473 473 473 488
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2-ро дете од 7 до 13,99 336 336 336 346 346 346 346 346 346 346 346 353
TRL Bungalow Room 324 324 324 336 336 336 336 336 336 336 336 347
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Deluxe Sea Front 386 386 386 399 399 399 399 399 399 399 399 407
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Promo Room 324 324 324 336 336 336 336 336 336 336 336 343
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard Garden Room 324 324 324 336 336 336 336 336 336 336 336 345
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Superior Pool View 355 355 355 368 368 368 368 368 368 368 368 376
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Superior Sea View 368 368 368 380 380 380 380 380 380 380 380 388
1-во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive
Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице
Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
Организација на аранжманот

Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)
Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.
Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.
Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.
Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 
Патничко осигурување
Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.