• Бул. Ослободување
  • Лок. 8, 6250 Кичево

King Tut Aqua Park Beach Resort 4* (22)

(3)

Пакет цена по лице за 6 ноќи All inclusive / 7 дена


King Tut Aqua Park Beach Resort 4* 11.06.19 18.06.19 25.06.19 02.07.19 09.07.19 16.07.19 23.07.19 30.07.19 06.08.19 13.08.19 20.08.19 27.08.19
Dbl Standard 355 355 355 355 355 355 355 368 374 374 361 355
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 212 212 212 212 212 212 212 217 219 219 214 212
Dbl Family Room 399 399 399 399 399 399 399 411 417 417 405 399
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 228 228 228 228 228 228 228 233 235 235 230 228
Dbl Sea View 386 386 386 386 386 386 386 399 405 405 392 386
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете до 6,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
2ро дете од 7 до 13,99 223 223 223 223 223 223 223 228 230 230 226 223
Sgl Sea View 448 448 448 448 448 448 448 469 479 479 459 448
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
Sgl Standard 417 417 417 417 417 417 417 438 448 448 428 417
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Family Room 386 386 386 386 386 386 386 399 405 405 392 386
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Sea View 374 374 374 374 374 374 374 386 392 392 380 374
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215
TRL Standard 343 343 343 343 343 343 343 355 361 361 349 343
1во дете до 13,99 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215 215

Цените се дадени по лице и истите вклучуваат:

6 ноќевања на улусга All inclusive

Авионски билет со чартер лет на релација Скопје - Хургада - Скопје (директен летдозволени 20 кг чекиран багаж по лице

Трансфер  аеродром - хотел - аеродром

Организација на аранжманот


Цената не вклучува:

Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице (25 еур за деца до 1.99 г)

Египетска влезна виза - за патници со маккедонски пасоши се добива на аеродром при пристигнување во Хургада.

Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и хотелска резервација.

Цената на визата е 25$ и истата се плаќа на лице место.

Пансионски услуги во хотелот после одјавување на собите 

Патничко осигурување

Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.